Wpis z mikrobloga

Mirko robi się szambem milion razy gorszym od komentarzy z głównej. Od około miesiąca jakość treści znów poleciała tragicznie w dół. Przykład? Coraz bardziej c-----e pasty. Wystarczy napisać "No idem sobje lasem a tu rużowy paseg muwi >ej, daj opciongnonć za złotuwkę bo mi poczebna aby bilet do lasu kupić<, no to dauem - opcionga i pyta >a zuotuwka?< a ja na to >jestem leśnikiem, pokaż bilet! Nie ma? No to mandata wystawję xDxDxDxD" i już zbiega się stado j------h komediowych koneserów i prześcigają się w komentarzach pokroju "LOL geniusz komedii xDxDxDxD". Połowa gorących wygląda rano jak jakiś pieprzony kwejk, a to za sprawą największej elity wśród elit: NOCNEJ ZMIANY. Kiedyś oznaczała ona nawet jakiś poziom, a dzisiaj są tam same Seby cieszące się z tego, że matka myśli, że śpią, a oni mirkują. "O k---a, życie na krawędzi, zaraz się Grażyna może obudzić i mnie nakryć, ale mirkuję! Ja p------ę, już pierwsza trzydzieści się zbliża! Noc, niebezpieczeństwo, przygoda! Ale jestem zbuntowany, siedzimy z innymi sebami i kminimy, j---ć siejących ferment!".

A, no i zapomniałem: mam do rozdania #czarnolisto! Wiecie co robić, mireczki! +++++++++++

• 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rss: zgadzam się ze wszystkim co piszesz, ale obiektywność by zobowiązywała o jednym jeszcze raku który obniża poziom mirko - psychofanach Korwina. Ja rozumiem mieć idoli ale tony wpisów o tym samym, głownie od osób które nie mają nawet pojęcia o programie wyborczym, ale żeby tylko za stadem....
  • Odpowiedz
zapomniakes o #rozdajo

@Zorak: wcale nie - jest na samym końcu.

i #pokazmorde

A do tego akurat nigdy nic nie miałem. Ktoś pokazał swoją twarz - OMATKOBOSKO, tragedia. Większy ubaw mam z tych wszystkich, którzy biegną aby jak najszybciej wkleić filmiki i obrazki z motywem "stulejarność", bo przecież to oczywiste, że jeśli ktoś powie dziewczynie komplement zamiast krzyknąć "do garów! xD" to jest stuleją.
  • Odpowiedz
@rss: Nie zapomnij o to że w opinii wykopków takie rzeczy jak Eurowizja czy Warsaw Shore to rozrywka dla plebsu, a doskonale widać co się dzieje na mirko podczas emisji tego typu programów...
  • Odpowiedz
@rss: Ale i tak największym rakiem są wpisy typu ILE PLUSÓW TYLE...

No i do tego dochodzi totalne żebractwo. SIEMA MAM DO ROZDANIA POWIETRZE W WORKU LOSOWANIE DZIŚ O 21:00 i k---a wszyscy plusują i później gorące z------e takimi wpisami.
  • Odpowiedz