Aktywne Wpisy
Kagernak +255
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
WezelGordyjski +197
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Nie zarabiam 10k, nie mam domku z białym płotkiem, i miłości w zdrowiu i w chorobie, ani rodziny z którą świąteczne obiadki to czysta przyjemność... a mimo uważam swoje życie za fajne.
Pracuje w otoczeniu ciekawych ludzi i idę do pracy gdzie będzie ich jescze więcej. Mogę, chociaż to płytkie, kupić sobie ładna sukienkę i będę cieszyła się nosząc ją. Mam super znajomych, których lubię widywać i, chociaż niektórzy mieszkają na drugim końcu świata, albo całkiem blisko, i ich nie widuję zbyt często, cieszę się z tych znajomości.
Cieszy mnie też ćwir ćwir o czwartej rano i kosiarka o dziewiątej i błoto ze śniegu w zimę. Do tego lubię bardzo rozplątywać słuchawki i nigdy się nie złoszczę na supły.
Od jakiegoś czasu zaczęłam dostrzegać plusy wszystkich sytuacji jakie mnie spotykają i wszystko staje się lepsze i ja ze sobą czuje się lepiej.
I Wam radzę to samo.
Jesteście przegrywami to spotkajcie się z innymi przegrywami i idźcie gdzieś razem. Macie dość znajomych to zostańcie w domu i oglądajcie śmieszne koty w internecie.
A przede wszystkim bądźcie dobrymi ludźmi dla siebie i innych i niczego nie żałujcie bo zawsze wszystko kończy się dobrze. Większość spieprzonych rzeczy można naprawić, a przynajmniej spróbować to zrobić i nie ma co czekać na odpowiednią chwilę, bo najczęściej odpowiednia chwila jest teraz. Jeśli macie na coś ochotę to róbcie to póki możecie.
Ulegajcie swoim pragnieniom i nie odkładajcie ich na jutro, bo zawsze jest dzisiaj.
Patrzcie pozytywnie na życie, serio. Świat jest super. c:
#oswiadczenie #takietam #motywacja
@daniel0707: potomstwo to wynik ciąży a nie sama ciąża. poza tym mi wybitnie nie zależy na tym
@parasolki: ( ͡° ͜ʖ ͡°)