Aktywne Wpisy

WOWMichal +6

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem z w związku z kobietą praktycznie wyłącznie dla jej kasy. Można zrobić małe AMA w komentarzach, postaram sie odpowiedzieć na wszystko oprócz oczywistych trolli.
Jesteśmy z 7 lat i nie zapowiada się żeby miało się zakończyć. Poznałem ją dawno temu przez znajomych znajomych jak to bywa, na jakimś spotkaniu i tak się rozwinęło. Jestem dobrym słuchaczem, chociaż pewnie większość pomyśli że ta cecha do mnie nie pasuje po
Jestem z w związku z kobietą praktycznie wyłącznie dla jej kasy. Można zrobić małe AMA w komentarzach, postaram sie odpowiedzieć na wszystko oprócz oczywistych trolli.
Jesteśmy z 7 lat i nie zapowiada się żeby miało się zakończyć. Poznałem ją dawno temu przez znajomych znajomych jak to bywa, na jakimś spotkaniu i tak się rozwinęło. Jestem dobrym słuchaczem, chociaż pewnie większość pomyśli że ta cecha do mnie nie pasuje po

Od 2 tygodni szukam butów na co dzień i nie mogę nic znaleźć. Jedyne na co poluje to FlyKnity ale nie kupie ich bo potrzebuje czegoś co sprawdzi się w prawie każdej pogodzie poza śniegiem, a Flye w deszczu nie dadzą rady.
Tak więc: Szukam butów w granicach 300 zł, raczej sportowych ale nadających się na co dzień.
#streetwear #buty #nike
miałem tak samo z adasiami i rebokami z tym że jak pojechałem do sklepu zobaczyć te droższe także to okazało się że jest znacząca różnica w wykonaniu... Pobklejane po bokach klejem i z