Wpis z mikrobloga

Wszystkie Air Maxy, które są dostępne w stacjonarnych sklepach Nike są okropnie brzydkie, natomiast kilka modeli, które mi się podobają bo nie są tak żałośnie kolorowe i nie wyglądają badziewnie, kosztują w necie powyżej 600 zł.

Od 2 tygodni szukam butów na co dzień i nie mogę nic znaleźć. Jedyne na co poluje to FlyKnity ale nie kupie ich bo potrzebuje czegoś co sprawdzi się w prawie każdej pogodzie poza śniegiem, a Flye w deszczu nie dadzą rady.

Tak więc: Szukam butów w granicach 300 zł, raczej sportowych ale nadających się na co dzień.

#streetwear #buty #nike
  • 8
@nodikv: > Wszystkie Air Maxy, które są dostępne w stacjonarnych sklepach Nike są okropnie brzydkie, natomiast kilka modeli, które mi się podobają bo nie są tak żałośnie kolorowe i nie wyglądają badziewnie, kosztują w necie powyżej 600 zł.

miałem tak samo z adasiami i rebokami z tym że jak pojechałem do sklepu zobaczyć te droższe także to okazało się że jest znacząca różnica w wykonaniu... Pobklejane po bokach klejem i z
@Loczus: Miałem okazję być w Nike w jakiejś galerii w Katowicach (a na co dzień Wocław) i tam było dużo więcej modeli z różnych przedziałów cenowych. Nie wiem, mam straszną zawiechę jeśli chodzi o buty, nie mogę znaleźć nic na co mógłbym wydać kasę, a buty by się przydały...
@nodikv: ja raz się wykupiłem i pojechałem ok 20 paru km do galerii do innego miasta i cały dzień zmarnowałem na szukaniu butów a się przeszedłem po mieście do sklepu 500m od domu i kupiłem nojki żadne airmaxy normalne nojki białe za 200zł po przecenie i były o wiele lepiej wykonane niż niektóre adasie i reboki za 400-500 zł xD