Mirki, k---a, ja to jestem jakiś n---------y. Przechodzę Skyrima 2 raz, wcześniej nabiłem ponad 200h, a dopiero teraz odkryłem, że na ALT jest sprint. Ocipieje!
@Nupharizar: pamiętam kilka lat temu jak koleś dragonball final bout na psx przeszedł bez używania np. Kamechame tylko zwykłymi ciosami z ręki czy nogi
@Nupharizar: ja miałem podobną sytuacje ze skyrim z tym że jak przechodziłem drugi raz to zauważyłem że mogę się teleportować dzięki mapie ahh tyle godzin poszło na chodzenie pieszo ( ͡°͜ʖ͡°)
@Nupharizar: Ja w assasinie biegałem po całej mapie jak p------y a dało sie szybko przenosić wchodząc na mape i klikająć gdzie chce sie przenieść... To bieganie zajęło mi 3/4 gry XD
@Nupharizar: ja p------e, przeszedłem całego i to z wieloma misjami pobocznymi, szybkie podróże na mapie to wiedziałem, ale kurde, żeby biegać w skyrimie kto by pomyślał xD
@Nupharizar: Sie przejmujesz. Ja odkrylem podroz powozami miedzy miastami gdy odwiedzilem juz wiekszosc z nich. Po prostu chodzilem piechota do miast. Tyle dobrze, ze ten ALT znalem i moglem podbiec :-)
Komentarz usunięty przez autora
omg
moj stary przeszedl cale call of
@Nupharizar: ej.. serio?