Aktywne Wpisy
yourgrandma +72
Zdecydowaliście, że XXXVI edycja #wykopoweprzeboje będzie o piosenkach po niemiecku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
Pamiętajcie, że nie musi być to piosenka z Niemiec, może być z innego kraju, ale ważne, żeby była po niemiecku.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka piosenek to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Pamiętajcie, że nie musi być to piosenka z Niemiec, może być z innego kraju, ale ważne, żeby była po niemiecku.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka piosenek to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Zjadlem_Babcie +776
Największy szkodnik w nowym rządzie. Ona od samego początku była chora na nienawiść do mężczyzn i nie mówicie ze Tusek nie wiedział #bekazlewactwa #polityka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#ld
nie jest źle, paraliż trwa tylko chwile, ja miałem paraliż po obudzeniu raz i to jeszcze zanim ld cwiczyłem
@softenik:
mi się wydawało że to było 10 minut, tak na prawdę to trwało krócej, następnym razem puścił po 10 sekundach,
za pierwszym razem nawet nie znałem pojęcia, myślałem że to autentycznie koniec, w zasadzie to od tego paraliżu zacząłem się interesować tematem, przedtem nie slyszałem o LD itd
tylko jeśli nie wie się co to jest :) ponoć trzeba mieć pecha żeby paraliż nie puścił w momencie obudzenia się
są różne techniki, ale najprościej jest po prostu zasnąć, jeśli masz problem z uspokojeniem się to zacznij liczyć oddechy, wsłuchaj się w otoczenie, czasami można (ja czasem tak mam) usłyszeć własne tętno, skupić się na nim i zwalniać oddech, ja najczęściej wtedy zasypiam, chyba że mnie wybija "upadek" przy zasypianiu, mnie bardziej denerwują dzwiękowe hipnagogie, zawsze wydaje sie że są okropnie głośne, kiedy zasypiam czasem udaje mi sie przetrzymać świadomość
@ihwar: podczas paraliżu to wcale nie jest łatwe, bo prawie nie oddycham :D
dla mnie dużo łatwiej jest zlapać indukcyjne LD niż pokonać paraliż, to jest najgorsze, co kiedykolwiek mi się zdarzyło.