Wpis z mikrobloga

Wykopowicze. Wytłumaczcie mi swoją zawiść, nienawiść i chęć dogryzienia mi. Kompletnie tego nie rozumiem, Jestem dla was obcą osobą, nie znacie mnie poza wykopem, a próbujecie oceniać, obrażać icholera wie co jeszcze. Po co wam to? Czujecie się z tym lepiej? Nie boli mnie to co robicie, nie rusza w jakikolwiek sposób, ale jedno co mnie właśnie zastanawia, to po co to wszystko? Podwyższa to waszą samoocenę? Jeśli już cokolwiek do/o mnie piszecie-przedstawcie się, chętnie z wami porozmawiam o waszych problemach i zaburzeniach. A cI którzy piszą komentarze na moich stronach-ukrywajcie sobie IP. :)

Tyle z mojej strony.
  • 169
  • Odpowiedz
@UkradliMiPuzzle: no na to pytanie to akurat Ci nie odpowiem, albowiem w moim wieku to się żeni po raz trzeci a nie bawi w dziecinadę w internecie :) Poza tym w swoim życiu widziałem już tyle cycków, że para w tą czy w tą nie robi żadnej różnicy :)

PS. Średnia wieku Twoich prześladowców jest zapewne tak wysoka, że chłopaki jeszcze na stojąco pod szafę wchodzą.
  • Odpowiedz
@UkradliMiPuzzle: to ja Cię naprowadzę, tak się kończy dawanie dzieciom komputera na komunię. Za mojej młodości nie robiliśmy takich głupot w internecie! No dobra, może wtedy nie było jeszcze internetu w Polsce a redtuba mieliśmy na VHSie ale to nic nie zmienia :)
  • Odpowiedz
@UkradliMiPuzzle: Nawet kliknąłem w adres bloga, ale nie istnieje. Ale postaw się na jego miejscu- chłopak miał obiecane te mistyczne cycki. Pierwszy raz w życiu miał ujrzeć to cudowne zjawisko i przez CIEBIE musiał obejść się smakiem. Skrzywdziłaś go. Być może tak bardzo że już nigdy nie uwierzy żadnej kobiecie i do końca życia będzie wypatrywał kobiecych ciał tylko na ekranie monitora. Czy pomyślałaś o tym że zmarnowałaś mu życie?
  • Odpowiedz
@UkradliMiPuzzle: teraz zapewne chłopaczyna uczęszcza na psychoterapię połączoną z elektrowstrząsami a jego mózg znajduje się pod stałym wpływem silnych psychotropów... Zniszczyłaś mu życie... A może któregoś dnia zostałby wybitnym naukowcem?
  • Odpowiedz