Wpis z mikrobloga

@jaro07: Czasem warto po prostu usiąść i pomyśleć co się grało w ostatnim meczu. Nie raz miałem tak, że mi szło beznadziejnie, a później dopiero dochodziłem do wniosku, że grałem strasznie przewidywalnie i monotonnie. Dobrze jest też zrobić sobie przerwę;)
@jaro07: jak przegrywasz wprowadzasz skrzydłowego z tempem 90+, na środek do wyboru Benteke, Lukaku, Klose, Diego Costa lub Sturridge i sru zaczynasz grę jak 80% graczy tej gry skrzydło->główka. No i ważne, żebyś w środku miał wysokich jak Pogba, Fellaini, Fer, bo często po grze na aferę o tym, kto ma piłkę dalej, decyduje pojedynek główkowy w środku pola. Frajdy zero, ale w grze z niektórymi nie szukaj finezji, bo nie
@jaro07:

http://www.futhead.com/14/squads/13934420/

Jest to mój pierwszy skład, który zrobiłem sobie w fucie i grałem nim w sumie najwięcej meczy. Teraz go wykorzystuje tylko po to, że jak żadnym innym składem nie idzie(a każdym innym składzie mam lepszych zawodników), to gram nim. Na nim jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Spróbuj zbudować sobie właśnie taki tańszy skład. Może akurat zadziała:)