Wpis z mikrobloga

@ThrashMetal: no nie jestem, ale jak któryś z tytułów mi podejdzie jak właśnie Sleeping Dogs czy Borderlands, to spinam dupę na maksa, choć gracz ze mnie raczej słabiutki :D

@Primoza: w jedynce się naciąłem, bo przeciwnicy mieli się skalować, a zamiast tego wszystkich oneshotowałem i jeszcze do tego nie mogłem opuścić jednej z lokacji :s stąd odpuściłem je sobie w dwójce... no chyba, że któreś przeskaluje mi się do 50lvl
@pawelek: Tine kup obowiązkowo. Ten z piratami na drugim miejscu u mnie. Ja B2 oddałem prawie 200h i żadnej nie żałuje choć ze 100 grałem sam ;(

Ogólnie dokupując te unlocki do 70lvl i dodatki będziesz mógł jeszcze przez kolejne 3 miesiące ją trzymać w czytniku.
@Primoza: mnie osobiście irytuje to, że zawsze się przyczłapie jakiś op koleś i niszczy mi całą frajdę :s grę dwa razy aż do znalezienia Jimmy'ego Jenkinsa (kupiłem dlc za 15zł żeby nie musieć ciągle przebiegać całej mapy :D) przechodziłem sam, dopiero potem włączyłem online, żeby trochę przyspieszyć. fajnie by było od początku do końca grać z tymi samymi osobami