Aktywne Wpisy

volumenis +67
Cześć Mirki i Mirabelki, w ubiegłym miesiącu miałem okazję jeździć trochę Tesla Cybertruck po Kalifornii.
Głównie w okolicach Oakland - San Francisco - San Jose.
Samochód nie jest idealny, ale frajda z jazdy jest spora. Fajne jest też to, że można poznać wiele osób jeżdżąc takim samochodem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli macie pytania, chętnie odpowiem.
#ama #tesla #cybertruck
Głównie w okolicach Oakland - San Francisco - San Jose.
Samochód nie jest idealny, ale frajda z jazdy jest spora. Fajne jest też to, że można poznać wiele osób jeżdżąc takim samochodem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli macie pytania, chętnie odpowiem.
#ama #tesla #cybertruck
źródło: IMG_0844 Large
Pobierz
wanghoi +539
Chłop powinien dostać profesurę na uniwersytecie chłopskiego rozumu #bekazprawakow #neuropa #polityka
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#silownia
skład : Witamina A - 5000 IU
Witamina C - 600 mg
Witamina D - 2000 IU
Witamina E - 20 IU
Witamina K - 120 mcg
Tiamina - 30 mg
Ryboflawina - 30 mg
Niacyna - 100 mg
Witamina B6 - 30 mg
Kwas foliowy - 400 mcg
Witamina B12 - 600 mcg
Biotyna - 300 mcg
Kwas pantotenowy -
1) jaki jest sens pytania się o ewentualną suplementację bez wcześniejszego napisania jaką suplementację się stosuje?
2) patrząc na skład magnezu mało
3) ja też brałem kompleks witamin rano, a jakoś po zma na noc lepiej mi się spało ;)
2 ) ano mało :)
3 ) pomyślę poczekam na inne komentarze .
możesz śmiało do nas pisać jak potrzebujesz pomocy w doborze ;)
Ewentualnie coś na GH w tym stylu http://klinikatestosteronu.pl/zma-i-boostery-gh/970-tested-nutrition-gh-booster-60-kapsulek.html
Po sesji mam mega problemy ze snem, a właściwie zaśnięciem i wstaniem rano. Raczej 100% pewniak, że to rozregulowane dobowe wydzielanie kortyzolu (wieczorem wysoki, nie daje zasnąc, rano niski, utrudnia wstanie), próbuję póki co w miarę naturalnie to wyregulowac (od razu po wstatniu wysiłek + posiłek, wieczorem unikanie światła sztucznego+relaks) ale efekty bardzo powolne.
Rok temu bez budzika wstawałem
@Vonsatch: melatonina jest bezpieczna. Branie jej w tabletkach nie wpływa na jej wytwarzanie w organizmie, więc ani nie rozregulowuje gospodarki hormonalnej, ani nie uzależnia.