Aktywne Wpisy
Potworek69 +5
#wojna #ukraina #rosja No i jak to skomentujecie? Rosja chce pokoju z Ukraina I pokojowego rozwiązania konfliktu, między innymi z racji tego, że osiągnęli już swoje cele i mogą odbębnić sukces, a "pokojowy" zachod nadal wysyła ukraincom sprzęt, a do tego za tydzień F16 mają być.. To kto w końcu chce, żeby wojna nadal trwała? Rosja czy zachod? Ciekawe..
Cześć
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
dawno nie byłem nad naszym polskim morzem, więc jak ceny? chodzi mi o żarcie w restauracjach, pamiątki itp.
jak patrzyłem to pokoj dwuosobowy z łazienką w #leba to koszt ok. 100zł/doba - drogo?
No i nie wiem czy kupować konserwy, puszki, zupki u siebie w #biedronka czy tam na miejscu w Łebie w jakimś hipermarkecie? Nie wiem czy ceny są takie same?
Wiadomo na takim żarciu tylko śniadania i kolacje, a na obiad sobie pojdziemy na jakąś rybke itp.;p
przyjazd do Łeby 16 lipca:
doby w pokoju 16/17, 17/18, 18/19, 19/20
wyjazd z Łeby 20 lipca
Szacunkowe wydatki na wakacje:
Paliwo 450km x 2 = 900km -> spalanie 6l/100 -> 6 x 9 = 54 -> 54l x 6zł = 324 ~ 400zł
Nocleg 100zł/doba x 4 dni -> 400zł
Żarcie i inne pierdoły 100zł x 4 dni -> 400zł
suma : 1200zł , ale oczywiście + 500zł jakby co ;p
Oczywiscie wydatki na pół z moją narzeczoną, bo jakbym miał za wszystko płacić to dałbym sobie spokój ;p
#wakacje #morze #polskiemorze #leba #pytanie #hajs #ceny