Wpis z mikrobloga

@coltfire:

Nie chcę Cię zamartwiać ale pół roku temu chyba, każdy pros dostał konto w bronzie i pokazywał, że można wyjść bez problemu jeśli tylko umie się grać.

jesteś bronzem, deal with it ;)
  • Odpowiedz
@Vinniczek: #leagueoflegends kiedyś w to grałem to g---o , Dota 2 marny ludziku jest na poziomie a nie LOL , to że pokazywali jak wyjść bez problemu to nie znaczy że ty wyjdziesz , próbujesz mi powiedzieć że jeśli sam grasz dobrze w brązie to nagle dobiera ci przeciwników na twoim poziomie i zaczynasz wygrywać
  • Odpowiedz
@coltfire:

dobra ziomek, widzę że nie masz pojęcia jak to działa. Jak masz kille i nie potrafisz wycarrować gry to jesteś bronzem. Pogódź się z tym - czasami się przegrywa przez team, to prawda, ale nie tyle żeby Cię gdzieś to uziemiło. Twoje skille są na poziomie bronzu i tam jesteś, pogódź się z tym, idź poćwicz i tyle.

Jak inni mogą wyjść to problem jest z Tobą.
  • Odpowiedz
@Vinniczek: i właśnie tylko w tej grze są p----y takie jak ty co ciągle piszą REPORT albo k---a sora sobie bierze fragi , albo jesteś bronzem deal with it dobrze że nie użeram z takimi p------i w Dota 2 którzy ciągle spam robią report , marnym ludzikom oddać możliwość zgłaszania ludzi to ci za spamują cały serwer
  • Odpowiedz
@Vinniczek: i na co ty sie z trollem klocisz xd zamiast sie cieszyc ze takie bronziaki jak @coltfire przestaja grac w lola :) bylo juz milion akcji od zera do challengera, pokazywano ze jesli jestes w bronze to tam sie miesci twoj skill i tyle. Ale i tak lubie posluchac jak to pisza ze maja skilla diamentowego ale siedza w brazie bo system hurr durr c-----y xd
  • Odpowiedz