Aktywne Wpisy
Arboree +6
Zrozumcie że w dupie mam te wojenki trolli, ja sam głosuję na PiS i nigdy tego nie ukrywałem na wykopie. Tak się składa że wyborcy PiSu są bardziej przewrażliwieni na punkcie tego jak nas traktuje Ukraina niż sama partia. Dlatego ostatnie słowa Kaczyńskiego o tym, że nie może być tak, że tylko jedna strona bierze. I bardzo dobrze że w końcu ktoś to mówi, bo to znaczy że presja ma sens, że
MackaCthulhu +2
mam takie przemyślenie. sam pochodzę z gór, tylko nie z Tatr, ale Sudetów. Czy mogę nazywać siebie góralem? większość ludzi, w tym mieszkańcy południa Małopolski, powiedziałby, że w żadnym wypadku. Nie mamy przecież żadnej kultury górskiej, tradycji z tym związanej, gwary itd. Ale przecież interpretując to słowo, góral to zwyczajnie mieszkaniec terenów górzystych. Skoro goralenvolk chcą nosić nazwę zaznaczającą ich tożsamość, to nie powinni nazywać się od terenu który zamieszkują? Np. Tatrzanie,
o #!$%@? o #!$%@? o #!$%@? !!!!!! Jezusicku kochany matko bosko przeciwpancerno! Jakie kombo ! !
wołam prawilniakow @Rapidos @kickdagirlz @WenerycznaPrzygoda @paffnucy @Ilovestripes @inercja
#mirkoelektronika #moderat #muzyka #muzykaelektroniczna #jonhopkins #ambient #techno
@paffnucy: @WenerycznaPrzygoda: Też słyszcie w wersji moderatów od 2:06 do 2:40 okło w tle ten sam motyw co wchodzi w "All Under One Roof Raving" w 2:30 . Odgłos tarki z drzewa czy nie wiem jak to nazwać XD
@norivtoset: O #!$%@?!
Jak ktoś chce to mogę podesłać link do pobrania ( ͡° ͜ʖ ͡°) w jakości 320.
Panowie, ten albumik to chyba nawet z zeszłego roku jest, na pamięć znam, świetna muza!
Po drugie. Płyta jest z tamtego roku, ale to jest remix z DZISIAJ. Więc na pamięć znasz jeno zwykłą wersje płyty bez dodatków.
Po trzecie. Nie wołaj wszystkich :)
Ps. Pozdrawiam