Mała pętla. Był rekord przedostatnio... i właśnie go pobiłem.
Strasznie mocny wiatr. Boję się na zjazdach, że się przewrócę.. znosi mnie na lewy pas. Nie wiem co ze mną, gdzie tkwi problem... Jestem za lekki. (╯︵╰,)
Dzisiaj mocny kaszel po kręceniu. Dawno nie miałem. Trzeba poćwiczyć wdechy i wydechy. Podobno pomaga... Chociaż może to też pozostałość po przeziębieniu.
Co do kasku, który kupiłem ostatnio. Jest bardzo wygodny, nie czułbym go w ogóle, że mam gdyby nie pasek pod brodą. Dobra wentylacja.
@Traviu: na normalnych oponach tyle wyciągasz? ja jak dobije avg do 20km/h to cud miód i orzeszki. Zrzucam winę na szerokie opony za te moje kiepskie wyniki
Muszę wymienić cały napęd i zrobić coś też z korbą i suportem bo są przeskoki. Strasznie irytujące. No a rozciągnięty łańcuch i zjechana kaseta nie pomaga. ;)
Czas: 39:55
Prędkość: Avg 31.4km/h
Max 56.9km/h
Mała pętla. Był rekord przedostatnio... i właśnie go pobiłem.
Strasznie mocny wiatr. Boję się na zjazdach, że się przewrócę.. znosi mnie na lewy pas. Nie wiem co ze mną, gdzie tkwi problem... Jestem za lekki. (╯︵╰,)
Dzisiaj mocny kaszel po kręceniu. Dawno nie miałem. Trzeba poćwiczyć wdechy i wydechy. Podobno pomaga... Chociaż może to też pozostałość po przeziębieniu.
Co do kasku, który kupiłem ostatnio. Jest bardzo wygodny, nie czułbym go w ogóle, że mam gdyby nie pasek pod brodą. Dobra wentylacja.
BTW Chciałem 7 plusików jest 70 (。◕‿‿◕。)
#rowerowekatowice
#rowerowyrownik
Chciałbym sosze, ale na razie hajsów brak. Tu nie o rower chodzi tylko o swoje blokady i motywację. Jak chcesz to wykręcisz więcej. ;)
Muszę wymienić cały napęd i zrobić coś też z korbą i suportem bo są przeskoki. Strasznie irytujące. No a rozciągnięty łańcuch i zjechana kaseta nie pomaga. ;)
Tu widać bieżnik:
Opony podobne do moich też mam maxxisy, ale jakie tego za nic nie powiem ;/
Szacun za takie prędkości na mtb, ja moją merdią ze sporej górki mam max 54km
bez kasku w krótkich spodenkach i koszulce strach pomyśleć co by się działo przy glebie
No ale, upadki w terenie są gorsze. Wbity kamień w kolano nie jest fajny. Mam dużą bliznę po tym od parunastu lat.