Aktywne Wpisy
Malenaa +97
Rzuciła mnie przez SMS xD szybko poszło
#zwiazki #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Megasuper +49
Zasnąłem na paczce merci i gdy otworzyłem oczy zastałem ten widok. Jak przywrócić touchpad do „kliku" sprzed czekoladowej katastrofy? Jeździłem szpilką wokół i wydłubywałem ale problem pozostał
I zawsze kończy się tak samo. Ta platforma jest dla masochistów.
#stm32 ##!$%@? #elektronika #studbaza #nicniedziala #gunwo
#pozdrodlakumatych
Bawiles się kiedyś .net micro framework na nim?
@Felonious_Gru: Panie, wszystkie.
@johni4k: Tak, to f4. Nie, nie bawiłem się. Kupiłem go bo był mi potrzebny na laborki i później kilka projektów na zaliczenie na nim wykonałem, z czego ostatni to był odtwarzacz mp3 z pendrajwa.
@profesorek92: Nie mam arduino, ale pewnie by poszło dużo łatwiej na nim. Nienawidzę c. To ma być domyślnie pojazd
@severian: to niezły piekarnik ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@profesorek92: najmarniej 60% problemów z uruchonmieniem peryferiów okazuje się źle wypełnioną struktura inicjalizacyjną albo nie uruchomionym zegarem w jakiś sposób odpowiadającym danej funkcji
L200/R-200, które STM przerabia na wartości PWM i kierunku obrotu dla sterownika silników.
Sterowanie silnikami odbywa się przy pomocy sterownika silników L298N, który jest podwójnym mostkiem H.
@wik5: Nie wiem, ale nie leży mi C strasznie. Zdecydowanie lepiej się czuję w obiektowych językach programowania, chociaż jakimś orłem tam też nie jestem.
Fajnie że sytuacja się poprawiła, może na wakacjach pobawię się nimi.
Nie jaram się Arduino więc pinout może być dowolny ;)