Aktywne Wpisy
saycool +7
Od premiery posiadam Samsunga S23 i ogólnie jestem bardzo zadowolony z telefonu...
No ale coś mi #!$%@?ło i zamówiłem sobie iPhone 14 Pro. Niestety im dłużej bawię się iPhonem, tym bardziej upewniam się w przekonaniu, że lepiej zostawić Samsunga... no chyba, że o czymś nie wiem?
Dlaczego Wy wybieracie iPhone?
Wady
Brak systemowego gestu cofnij
Gorzej działający i wyglądający Carplay, Yanosik, Mapy Google
Kiepski system powiadomień
Ciężka wymiana danych pomiędzy urządzeniami nie
No ale coś mi #!$%@?ło i zamówiłem sobie iPhone 14 Pro. Niestety im dłużej bawię się iPhonem, tym bardziej upewniam się w przekonaniu, że lepiej zostawić Samsunga... no chyba, że o czymś nie wiem?
Dlaczego Wy wybieracie iPhone?
Wady
Brak systemowego gestu cofnij
Gorzej działający i wyglądający Carplay, Yanosik, Mapy Google
Kiepski system powiadomień
Ciężka wymiana danych pomiędzy urządzeniami nie
Nieszkodnik +315
Osadź 100 kobiet i 10 mężczyzn na bezludnej wyspie. Za 100 lat będzie społeczeństwo złożone z kobiet, mężczyzn, chłopców i dziewcząt.
Osadź 100 transpłciowych kobiet i 10 mężczyzn na bezludnej wyspie. Po 100 latach znajdziesz tam szkielety 110 mężczyzn.
To jest nauka.
#nauka #niepopularnaopinia #heheszki #takaprawda #bekazlewakow
Osadź 100 transpłciowych kobiet i 10 mężczyzn na bezludnej wyspie. Po 100 latach znajdziesz tam szkielety 110 mężczyzn.
To jest nauka.
#nauka #niepopularnaopinia #heheszki #takaprawda #bekazlewakow
Fotki na blogu
#kukimajstruje #modelina #diy #rekodzielo
Teraz moj niebieskipasek kupil mi maszyne do szycia (。◕‿‿◕。)
Rekodzielo zawsze mile widziane!
Gdzies tam po drodze tez byl decoupage I inne tego typu rzeczy. Powiem szczerze ze od kiedy mieszkam w USA i mam pod nosem takie sklepy jak Jo-ann albo Michaels to muze sie powstrzymywac przed wywawaniem calej pensji na to...
A meble uwielbiam robic - do tego Ojciec jest stolarzem wiec w garazu caly osprzet stoi ( ͡° ͜ʖ ͡