Wpis z mikrobloga

@Dreszczyk: eval w jakim języku? Poza tym bez pobrania i wyświetlenia tych danych nic się nie stanie, bo przy wczytywaniu strony są ignorowane.

@jaskowice1: może zacznij od czegoś prostszego, np. nauki opisywania problemów ;) Co nie działa i w jaki sposób? Naprawiłeś trzy błędy, które wymieniłem wcześniej?
@Dreszczyk: to nie ma szans na wykonanie kodu jeśli nie przejdzie przez interpreter po stronie serwera, a tam exif musiałby być ręcznie wczytany i do tego musiałby jeszcze być specjalnie przepuszczony przez interpreter. Masz gdzieś ten plik jeszcze?
@Dreszczyk:

$_POST['zz1']
;)

Ciekaw jestem czy jest jakiś sposób, żeby to zadziałało. Innej opcji jak wrzucenie całości jeszcze raz w

eval
nie widzę, bo nawet po wczytaniu tego i wyświetleniu na stronie user zobaczy zwykły tekst.
@piokom123: jakiś sposób ktoś chyba znalazł, bo śledząc logi to ten plik zmienił się pierwszy, potem wgrany został jakiś filemanager z prawami admina (?? tzn tylko tyle wywnioskowałem, nie jestem specem) i potem zmienionych kilka plików... ale to była jakaś stara joomla
to niekoniecznie przez ten plik przeszło. Ale kurde mam teraz zagadkę.. Będę musiał wykminić sposób na wykonanie tego kodu.. :D

@piokom123: od tego się zaczęło, ten plik był zmodyfikowany pierwszy - sama strona nie była aktualizowana od 2-3 lat i nagle ten plik