@wyc: Ja do maca nic nie mam, chwilę go używałem, ale ten obrazek pokazuje raczej bekę z samej marki i ludzi ją kupujących (zazwyczaj majętnych nie przejmujących się koniecznością wymiant sprzętu na nowy po 6 miesiącach)
@Pismak: ja sie tylko zasmialam, nie zaatakowalam Cie, nie mam bólu d--y, może Ty go masz skoro go o wszystkich posadasz? Zwyczajnie rozbawil mnie argument ze po 6 miechach trzeba wymienić sprzęt na nowy, wszyscy moi znajomi z "jablkowym" sprzętem nie mieli nigdy z nimi żadnych problemów, chyba ze z własnej głupoty (nadepniecie). Ziomek ma kompa od 6 lat chyba, inny chłopak od 3 lat używa iphone, jeszcze inny gościu
@potocko: Nie, bo ty nie rozumiesz, że ta teoria nie jest prawdziwa, tylko opiera się na stereotypach i tego nie możesz przeżyć. Czujesz się dotknięty, a to po prostu beka z uzytkowników iOS, o których się mówi, że zmieniają sprzęt co pół roku "bo ich stać". Zarysował mi się Iphone? A c--j kupię nowego itd. To jest wszystko w formie żartu, ogarnij.
@Pismak: nie musisz być tak agresywny w swojej wypowiedzi, to po pierwsze. Po drugie, taki z Ciebie bystrzacha a ciagle mówisz to mnie jak do faceta. A po trzecie, to mówiąc ze nie rozumiem ze ta teoria nie jest prawdziwa a oparta na sterotypach przeczysz samemu sobie. Ja wlasnie zasmialam sie, bo swoją pierwsza wypowiedzia dałeś do zrozumienia, ze uważasz ze na prawdę każdy z jablkiem cio pol roku wymienia
@potocko: Nie zwracam uwagi na jakieś paski jak piszę. Nie uważam tak, po prostu na tym polega stereotyp, tak samo jak że wszyscy Polacy to cebulaki, o takie żarty też będziesz robić aferę? Jak nie potrafisz odróżnić żartu czy ironii od prawdy to nie mamy o czym rozmawiać nawet. Nie uważam, że każdy kto ma produkt apple wymienia co go pół roku tylko taki jest STEREOTYP, tak ciężko to zrozumieć?
@Pismak: przecież doskonale rozumiem ten stereotyp, bo sama kiedyś tak myślałam, po prostu Twoj PIERWSZY komentarz odnośnie tego ma taki przekaz.
I potrafię czytać ze zrozumieniem, przeciez dalej pisałes ze uważasz ze to stereotyp a ja po raz kolejny tłumaczę Ci, ze sie nie spinam, bo to ja tutaj potrafię sie wypowiedzieć bez sugerowania komuś ze jest idiota w każdym zdaniu :)
@Pismak: "konieczności" ? Nie brzmi mi to stereotypem a raczej byciem przekonanym, ze jak sie telefon porysuje to trzeba wyrzucić a najlepeij spalić i szybko kupic nowy :D
@potocko: Nie sugeruję że jesteś idiotką, po prostu nic takiego nie napisałem, to był tylko przykład że gdyby sprzęt psuł się co 6 miesięcy, to użytkownicy apple (ze stereotypu) wymieniali by go co pół roku, nie naprawiając go. Dlatego też dalej napisałem czy będzie się przyczepiał o każde słowo, w tym sensie, że wiem, że to nierealny przykład ale sens jest ten sam, więc błagam Cię skończ już.
@Pismak: ale Ty pewnie teraz szykujesz kolejny szoczysyty komentarz w stylu " NIE ROZUMIESZ TO KEST STEREOTYP TAKIE COS ZE POLAK JE CEBULĘ CO ZA BUL D--Y NO JA TY NIE ROZUMIESZ A NIC A MASZ AFJONA I PEWNIE KOLEJNEGO POD LOZKUEM BO TEN SIE ROZLADUJE TO TRZEBA WYMIENIĆ"
@potocko: No i robimy koło, bo taki jest stereotyp, że jeśli porysuje mi się telefon to muszę go wyrzucić "bo co ludzie powiedzą"... Boże widzisz i nie grzmisz.
@wyc: Słysze ból d--y :D
I potrafię czytać ze zrozumieniem, przeciez dalej pisałes ze uważasz ze to stereotyp a ja po raz kolejny tłumaczę Ci, ze sie nie spinam, bo to ja tutaj potrafię sie wypowiedzieć bez sugerowania komuś ze jest idiota w każdym zdaniu :)
Dobranoc