Aktywne Wpisy
Azurusek +85
Pytanie do użytkownika @Grooveer, bo widzę że usunął mój jak widać niewygodny komentarz pod jednym z wpisów. Jak to jest możliwe że od rana do nocy co kilkanaście minut wstawiasz coś na Wykop? W takim razie jak się utrzymujesz nie pracując? Widać ewidentnie że jesteś opłacanym trollem, chyba że mieszkasz z mamą, która właśnie gotuje Ci parówki. #wojna #ukraina
JOluk +110
Dziwna akcja mnie wczoraj spotkała. Są dni mojego miasta, godzina ~24, impreza dyskotekowa pod otwartym namiotem, DJ puszcza jakąś muzę, a my z kumplami stoimy zaraz obok parkietu i dokańczamy jeszcze piwko. W tym momencie podchodzi do mnie #rozowypasek i pyta czy długo tu będziemy stali, ja mówię że no jeszcze chwilę, jak piwo dopijemy. A ona "to okej, potrzymaj", i daje mi swoją torebkę. xD Tak, #!$%@?, normalną (skórzaną, wnioskuję że nie była tania) babską torebkę, ciężką dosyć, więc pewnie z dokumentami, portfelem, telefonem... Zostawiła mi tą torebkę i poszła w tłum się bawić.
Dopiliśmy browara i tak myślę co tu zrobić. No nie będę stał i czekał jak debil bo jakaś (pewnie pijana) laska dała mi swoją torebkę żebym jej potrzymał, ale też nie chciałem jej zostawić ot tak, bo nie wypada, sumienie nie pozwalało. Na szczęście właścicielka pojawiła się po chwili, oddałem jej torebkę, a ta chciała mnie jeszcze na parkiet zabrać, ale odmówiłem i się zmyłem stamtąd. :P
Potem się ciut #!$%@?łem, a w szafce mam batony i czipsy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Torebka była pełna wizytówek z numerem telefonu, a ty nawet nie zajrzałeś ...
@Najs1: Bardzo przeciętna. Z buzi nawet, kilak kg za dużo, niska. Takie 6/10 max.
@IgnacyJanPaderewski: Nawet bym nie chciał. :P