Aktywne Wpisy
Marvel7 +120
#lewandowski #heheszki #p0lka
Pierwszy raz słyszałem jaki ona ma głos xD taki przepity patologiczny xD jakby w głowie miała nic xD
Nie mogę doczekać się kolejnego treningu z czokolatino jak już r0bercik weźmie dzieciaczki na spacerek żeby p0lka mogła brać po same bile kutanga Alvaro
ps chyba nie będzie bo musi odpocząć po wczorajszym (╯︵╰,)
Pierwszy raz słyszałem jaki ona ma głos xD taki przepity patologiczny xD jakby w głowie miała nic xD
Nie mogę doczekać się kolejnego treningu z czokolatino jak już r0bercik weźmie dzieciaczki na spacerek żeby p0lka mogła brać po same bile kutanga Alvaro
ps chyba nie będzie bo musi odpocząć po wczorajszym (╯︵╰,)
FernanduSzantusz +34
Ma 26 lat i już osiągnęła rzecz prawie niemożliwą. Została przyjęta do NASA! Julia Stankiewicz zna biegle język angielski, francuski oraz niemiecki. W tak młodym wieku pracowała już z gigantami takimi jak Europejska Agencja Kosmiczna oraz Rolls-Royce Motors. Studiowała na Sorbonie w Paryżu, International Space University oraz University of Manchester. Uczestniczyła w szkole organizowanej przez Airbus. Zna kilka języków programowania. Jest stypendystką Rafał Brzoska Foundation. Była członkiem zespołu projektującego satelitę MOVE -
bo gdzie indziej mogą być takie rzeczy :D
#gif #heheszki #smiesznypiesek
#polecamosael