Wpis z mikrobloga

po ostatniej aktualizacji przestał mi warthunder chodzić. Szkoda bo pograłbym trochę ale może to zrządzenie opaczności bo już za długo nad tym siedzę wyskoczył jakiś błąd 80011 czy coś ,że niby blokuję jakiś antywirus. Takowego wyłączyłem i dalej nie chodzi i wciąż ten sam komunikat. Cóż zrobić porobi się co innego może po reinstalacji systemu (tej nie było już 3 lata) ruszy. Ktoś nie ma może rozwiązania na ten błąd? #whocares #jakzyc #warthunder
  • 4
@CzarnyOwiec: Mi klient tez sie jakos psuje od jakiegos czasu, gre uruchamiam jako administrator i sie loguje bez problemu. Teraz i tak jest przerwa techniczna takze sie nie pogra, chyba ze u mnie sie zalogowac nie chce po prostu :(
@funk: widać nie jestem odosobniony :) To dobrze chociaż na ultra low nie jest to przyjemność taka jaka być powinna to jednak by się pograło. Pozostaję poczekać do wieczora. Swoją drogą grał może w to ktoś na konsoli? Jakie są wrażenie z edycją na PC?
@CzarnyOwiec: Z tego co wyczytalem to ma byc mozliwosc grania jednoczesnie pc<->konsole, takze moze byc ciekawie. Ogolnie teraz przerwe przedluzyli o jedna godzine, ktora juz minela i jeszcze serwery nie wstaly.