Wpis z mikrobloga

Mój stary to fanatyk śledzi. Pół mieszkania #!$%@? puszkami i otwieraczami najgorsze. Średnio raz w mieściącu ktoś wdepnie w pustą puszkę po śledziach i trzeba odkażać w szpitalu bo syfy się dostają do środka. W swoim 22 letnim życiu już z 10 razy byłem na takim zabiegu. Tydzień temu poszedłem na jakieś losowe badania to baba z recepcji jak mnie tylko zobaczyła to kazała buta ściągać xD bo myślała, że znowu rana w stopie. Druga połowa mieszkania #!$%@? książkami Makłowicza, Pascala i innych kuchmistrzów xD itp. Co tydzień ojciec robi objazd po wszystkich marketach w mieście, żeby skompletować zapas wszystkich rodzajów śledzi, które i tak nie zostaną zjedzone. Byłem na tyle głupi, że nauczyłem go into internety bo myślałem, że trochę zaoszczędzimy na tych książkach ale teraz nie dosyć, że je kupuje to jeszcze siedzi na jakichś forach dla fanów śledzi i kręci gównoburze z innymi smakoszami o najlepsze marki itp. Potrafi drzeć mordę do monitora albo #!$%@?ć klawiaturę za okno. Kiedyś ojciec mnie #!$%@?ł to założyłem tam konto i go trolowałem pisząc w jego tematach jakieś losowe głupoty typu śledzie to guwno tylko paprykasz. Matka nie nadążała z otwieraniem puszek na uspokojenie. Aha, ma już na forum rangę SMAKOSZ, za #!$%@? 10k postów.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

#pasta #sledzie #pastaostarymfanatykuwedkarstwa
softenik - Mój stary to fanatyk śledzi. Pół mieszkania #!$%@? puszkami i otwieraczami...

źródło: comment_7vhhyUa6B6CkD9sB4YLzByNYIdLPeVoY.jpg

Pobierz
  • 1