Wpis z mikrobloga

Po wywiadzie #korwin w trójce posypały się telefony od przedsiębiorców, którzy popierają #knp i skupiali się na programie gospodarczym. Pozytywnie
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@studbazer: Nie wiem co gadał dokładnie bo włączyłem pod koniec jak mówił tylko o emeryturach. Dlaczego po nim? Tak chyba ramówka wygląda, najpierw polityk a potem ludzie dzwonią i komentują. Jeszcze jeden przedsiębiorca mówił, że #korwin ma rację mówiąc o łapówkach, tłumaczył, że on sam jakby nie dał czasem w łapę to by się nie utrzymał na rynku
  • Odpowiedz
@Velati: Nie było, mógłbym się trochę zaangażować, ale obawiam się że nie będę miał czasu. Od następnego weekendu będę raczej poza zasięgiem. Chociaż przez tydzień mogę jakoś pomóc.
  • Odpowiedz
@Velati: Mogę się Artura Dziambora o to zapytać przez lokalnego prezesa albo ewentualnie @RPG-7 coś zadziała. Akcja na pewno miałaby sens i odniosła pozytywny skutek. Kwestia dobrej organizacji i nagłośnienia sprawy.
  • Odpowiedz
@RPG-7: można by to w sumie ogarnąć jako oddolną inicjatywę, jeszcze lepszy wydźwięk by miało, byle tylko dobrze zacząć i zachęcić resztę do przesyłania zdjęć czy filmików
  • Odpowiedz