Aktywne Wpisy
wypopekX +70
Oświadczam, że poprę rezygnację z dopłat do kredytów, jeżeli jednocześnie zostanie zlikwidowany jakikolwiek ryczałt dla IT i kombinacje typu b2b, a cała branża zostanie opodatkowana progresywną skalą PIT jak każdy zwykły obywatel.
Oczywiście, żadnych optymalizacji w Czechach czy Estonii, sprawdzana rezydencja podatkowa i obowiązek zatrudnienia tylko na umowie o pracę.
To co mamy deal? xD
#nieruchomosci
Oczywiście, żadnych optymalizacji w Czechach czy Estonii, sprawdzana rezydencja podatkowa i obowiązek zatrudnienia tylko na umowie o pracę.
To co mamy deal? xD
#nieruchomosci
viero +136
ale przedsiebiorca, czlowiek uprawiajacy wolny zawod i kazdy inny normalny pracownik oprocz gornika, pielegniarki, urzednika i nauzcyciela to juz ma #!$%@? w tej twojej zajebistej socjaldemokratycznej wizji
podwojne standardy najlepsze, wprowadzmy pomysly socjalne bo wolny rynek jest #!$%@? ale tylko dla kilku grup spolecznych bo tak jest fajnie i poparcie rosnie
co ja #!$%@? ogladam
#jkm #krul #knp #wybory #korwin
niewolnik pijaru i władzy, co się dziwisz
Komentarz usunięty przez autora
Bialego miasteczka to nie pamieta?
Zauwaz ze jest w Polsce tylko kilka grup, ktore moga sobie pozwolic na takie dzialania nie mowiac juz o tym, ze rzad z reguly podejmuje z nimi dialog i
Komentarz usunięty przez autora
w zadnym momencie nie chodzilo mi o konkretne wyliczanie i porownywanie, ktora grupa ma wieksze przywileje, wiec zestawienei pielegniarek obok gornikow nie ma znaczenia w tym kontekscie
mowie o problemie systemowym w szerokim
@albatros777: to ja Wam powiem. Moja znajoma pielęgniarka dostała 200 zł na dzień pielęgniarki. Mieli coś dostać na Wielkanoc i gwiazdkę, ale nie dostali bo kryzys :) a zarabia coś koło 1500 na rękę - w Poznaniu, nie jakimś zadupiu
Komentarz usunięty przez moderatora