Wpis z mikrobloga

Witam!

Jestem nowym użytkownikiem wykopu.Zauwazyłem, że ta witryna jest skrajnie prawicowa, dlatego chciałem wam zadac kilka pytan;

1.Czym poglądowo różni się Ruch narodowy od Kongresu nowej prawicy?

Nie jestem apecjalistą politycznym, a z tego co widzialem w publicznej telewizji są one bardzo do siebie zblizone.

2.Zgadzam sie z wiekszoscia poglądow Korwina, jednak eurosceptycyzm nie leży w mojej naturze, a argumentuje to tym, iż mam kilka hektarów pola, a jak wiemy dotacje są hojne w rolnictwie.Macie moze jakis kontrargument, który zdola mnie przekonac jednak do zniesienia unii?

3.Jestem osobą aspołeczną i wszelkie zgromadzenia spoleczne to dla mnie katorga nie do przejścia.

Czy jest jakas mozliwosc glosowac w jakis inny, mniej brutalny sposób?

Moze listonosz móglby dostarczyc?

#knp #wybory
  • 6
2.Zgadzam sie z wiekszoscia poglądow Korwina, jednak eurosceptycyzm nie leży w mojej naturze, a argumentuje to tym, iż mam kilka hektarów pola, a jak wiemy dotacje są hojne w rolnictwie.Macie moze jakis kontrargument, który zdola mnie przekonac jednak do zniesienia unii?

@Grupson: Tylko że pierw unia musiała te pieniądze komuś wziąć w podatkach. Gdyby Obniżyć podatki to więcej by Ci zostało w kieszeni ;) Pamiętaj że zbieranie podatków a później ich