Wpis z mikrobloga

@szymon_jude: jeszcze by tego brakowało żebyś mnie z jakąś partią powiązał.

Wykop jest dla mnie miejscem na rozrywkę i ciekawe informacje a nie jakieś polityczne bójki. Chcesz się uzewnętrznić ze swoimi poglądami to na ulice (albo na konkretne forum - wersja dla tych "odważniejszych"). Tu będę walczyła z zaspamowanym wykopaliskiem bo takiego wykopu nie chcę.
@Roballo: a co Ci do tego co kto co wrzuca? chcesz im zabronic, co nie, lewaku?

jeszcze by tego #!$%@? brakowało żebyś mnie z jakąś partią powiązał.

@_Tequila_: tak boli poziom wykopu a swoimi kwiecistymi wypowiedziami jakos go nie zawyżasz

Wykop jest dla mnie miejscem na rozrywkę i ciekawe informacje a nie jakieś polityczne bójki.

a dla kogos innego jest miejscem na spamowanie polityką. Deal with it. Poza tym dla
@szymon_jude: ale wy nie rozumiecie, że ciągły spam na jeden temat jest nudny i odrzuca? Tak samo jakbym spamowal scifunem wszystkie jego odcinki, a jakby tylko dał jakąś riposte to główna z płomieniem. Bez przesady bo ostatnio tutaj jest jakiś wykokorwin, w ten sposób więcej niż wasze masakrujace lewaków 7% nie dostaniecie. Wykop od samego początku był przeciwny polityce skąd #polityka na czarnej, ale to wy Zmuszacie nas do oglądania tego
@_Tequila_: a ja ci wskazałem, ze twoje opinia jest nasycona hipokryzja.

@Roballo: ale wiesz, ze tobył trolling, nie?

anyway wykop jest od zawsze tubą korwinistyczna, antyislamiczna etc. Imo jedynym rozsadnym wyjsciem z tego bagna byłoby zastosowanie kanałałow a la reddit. Ewentualnie skuteczniejsze działanie czarnej listy.

Z drugiej strony jezeli komus nie odpowiadaja znaleziska o korwinie czy inne to jednak nadal moze ograniczyc stycznosc z nimi przez czarneliste czy po prostu
@Firletka: mi pasowały (coc idealne nie były) :) A dlaczego sie w szerszym uzyciu nie sprawdziły to juz sie mozna zastanawiac.

@Roballo: nie jest miejscem na polityke, bo co? bo ty tego nie chcesz? bo uzytkowników to denerwuje? no to dlatego tag mozna wrzucic na czarna. A ze nie taguja odpowiednio to inna sprawa, która mnie tez boli. Co nie zmienia faktu, ze nawet jak sie gdzies pojawi jakies znalezisko