Aktywne Wpisy
Szyszkalogin +16
#przegryw piza doktora edkera z pieczarkami
pokyw12 +27
#famemma #danielmagical to jest właśnie największą porażka polskiego internetu. Wystarczy być durniem z IQ na poziomie małpy i wygląd przydrożnego szona który ci #!$%@? Kolbe za 50zl przy drodze i jesteś gwiazda. Wystarczy nie mieć wstydu. Obrzydlistwo. Ferrari jeszcze razem z rodzicami sponsoruje tą idiotke. To już wolę te dwie więzienne małpy z zasadami dla przygłupów bo przynajmniej jakieś zasady maja. Niby wszystko spoko bo freak fighty i mam liberalne podejście do
#zakopujo
@bohemot44: poznasz lewaka po smiechu jego
Eot z mojej strony, z lewackim betonem nie ma co dyskutowac, idźcie głosowac na swojego Palikota
Wykop jest dla mnie miejscem na rozrywkę i ciekawe informacje a nie jakieś polityczne bójki. Chcesz się uzewnętrznić ze swoimi poglądami to na ulice (albo na konkretne forum - wersja dla tych "odważniejszych"). Tu będę walczyła z zaspamowanym wykopaliskiem bo takiego wykopu nie chcę.
@_Tequila_: tak boli poziom wykopu a swoimi kwiecistymi wypowiedziami jakos go nie zawyżasz
a dla kogos innego jest miejscem na spamowanie polityką. Deal with it. Poza tym dla
A tak już #!$%@?ąc - cycki przynajmniej wywołują pozytywne emocje a taka Twoja polityka wyzwiska od komuchów i lewaków.
Też uważam, że polityka jest ciekawa, jednak dobrze podana.
@Roballo: ale wiesz, ze tobył trolling, nie?
anyway wykop jest od zawsze tubą korwinistyczna, antyislamiczna etc. Imo jedynym rozsadnym wyjsciem z tego bagna byłoby zastosowanie kanałałow a la reddit. Ewentualnie skuteczniejsze działanie czarnej listy.
Z drugiej strony jezeli komus nie odpowiadaja znaleziska o korwinie czy inne to jednak nadal moze ograniczyc stycznosc z nimi przez czarneliste czy po prostu
@szymon_jude
Komentarz usunięty przez moderatora
@Roballo: nie jest miejscem na polityke, bo co? bo ty tego nie chcesz? bo uzytkowników to denerwuje? no to dlatego tag mozna wrzucic na czarna. A ze nie taguja odpowiednio to inna sprawa, która mnie tez boli. Co nie zmienia faktu, ze nawet jak sie gdzies pojawi jakies znalezisko