Aktywne Wpisy

Veillo +10
Niezmiernie mnie denerwuje, że zamiast gier robi się teraz coś na zasadzie interaktywnych filmów. Nie zrozumcie mnie źle, są mega fajne gry potrafiące budować napięcie, ale czytając setną recenzję jakiejś gry, dajmy na to star wars survivor oceny 9/10 to mnie szlak trafia. jaka wspaniała fabuła, a to poprostu zadania idź tu przynieś to, idź tam i rozwal przeciwników. Kolejny aspekt to dialogi pisane jakby były pisane przez dzieciaki z podstawówki, mega

żałuję że nie poszłam w wykończeniówkę albo chociaz jakąś elektrykę w wieku 16 lat zachciało się intelektualizowania

#raportzpanstwasrodka
W Polsce by już dawno siedział za jazdę pod wpływem i alimenty,a w Kambodży ma wolność.
@mr-klapek:
Ten typ socjopaty ma taki poziom egoizmu i samouwielbienia że inne jednostki
na jego drodze,ludzie czy to zwierzęta są ofiarami dopuszczalnymi.Zimna kalkulacja.
Ważne żeby starczało na nałogi i inne własne potrzeby,pasożytując na krzywdzie innych.
Uczucia czy wyrzuty sumienia są obce temu podłemu zakłamanemu manipulatorowi.¯\(ツ)/¯
@deziom: Ej, ziom, nie ma co tak krytykować. Sam zamierzam na emeryturze wynieść się na Filipiny. To przemyślana decyzja, byłem tam z 6 razy i w wielu innych krajach Azji płd-sch tyż.
Tak mają rozpuszczone pacholęta,bo wszystko podane na złotej tacy i nie wiedza co to jest praca
,która uczy i uszlachetnia.Pewnie ćpał i grał w gry jak filipek zamiast się uczyć,mieszkając
u starych wieczny student bez zawodu tylko nałogi,zabawa za krwawice rodziców.Melepeta.
Nie warta jednostka nawet do utylizacji na obornik.