Wpis z mikrobloga

Tak samo mnie bawi jak ktos sie modli o jakis sukces sportowy lub inne tego typu g---o xD wyobraźcie sobie jesteście Bogiem i słuchacie modlitw rozkminiacie jak tu każdemu dogodzić tak zeby nie zabrać wolnej woli patrzycie jak bedzie najsprawiedliwiej, tu jakieś dziecko w Afryce modli sie o zakończenie głodu! tu jakis Brytyjczyk modli sie po wypadku o powrót do zdrowia, tu na Ukrainie żołnierze modlą sie o przeżycie(i jak już pisałem wygranie wojny prze jedyną słuszną stronę konfliktu xD) tu jakas babka modli się o poprawienie relacji rodzinnych i wybaczenie bo biła swoje dzieci teraz się odwróciły od niej a w dodatku mąż dyma sasiadkę... ludzkie dramaty ciężkie sprawy a tu nagle
"Siema panie Boże, jest opcja sprawić abyśmy wygrali wojewódzki puchar amatorów w pingponga? :DDDDDD" xD jakbym był Bogiem to sprawiłbym żeby przez przypadek w tym turnieju wystartowała jakaś reprezentacja Chin albo inne kozaki, dobrze że nie jestem Bogiem bo chyba nie należę do najbardziej miłosiernych xD
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tozsamosc_prawdziwa ja się kiedyś za dzieciaka modliłem żeby mi pad do pegara chociaż Jeszcze na chwilkę podział, kiedy jego funkcjonalność spadała do zera aaaaaaaaa xD ogólnie lubię sobie czasem odmówić ojcze nasz (tak kiedy już całkiem nie mam co robić) xD Najbardziej podoba mi się sentencja jako i my odpuszczamy naszym winowajcom, wlaśnie ona mnie czasem uspokaja
  • Odpowiedz