Wpis z mikrobloga

Ale się spinacie o te zdanie "Ma pan dowód?". Pamiętacie (A JEŚLI NIE TO #!$%@? SOBIE PRZYPOMNIJCIE, JEŻELI CHCECIE KOMENTOWAĆ) jak Gwiazdowski bodajże w Tak czy Nie podobnie zrobił tylko tekstem nt podatków? I wtedy było, że Gwiazdowski mondry, Gwiazdowski do rzondu. Tutaj Korwin podniósł głos bo przy takiej patologii się nie dało ciszej. Moim zdaniem prowadząca się totalnie ośmieszyła. ##!$%@? #tylkopolsat

Swoją drogą wydaje mi się, że Korwin właśnie podłapał pomysł od Gwiazdowskiego, ale to tylko moja subiektywna opinia.

#korwin #jkm #krul #masakracja #tvn #tvn24

• 10
  • Odpowiedz
@Nights: Nie wytłumaczysz tego co tam się zadziało nawet jakbyś bardzo chciał. Na miejscu krula zapadłbym się pod ziemie. Na 5 dni przed wyborami #!$%@?ć tak z grubej rury.
  • Odpowiedz
@Nights: Ale tak niestety to nie działa, mi sie generalnie to co knp głosi podoba i moj głos mają, ale jak inni widzą korwina w takiej formie to sie im nie dziwie, skąd wiadomo czy reszta nie gorsza.
  • Odpowiedz
@Nights: (#) będziemy tłumaczyć błędy kandydatów przed wyborami innymi błędami innych ludzi? Co to gimnazjum? Bo on tak zrobił to jest to usprawiedliwione i zostawmy to bo tak należy?

Tak tylko przypominam, że nie głosujecie na Korwina, a na partię. =)

a pan jest jej prezesem i głównym motorem napędowy. Reprezentuje ją i jej członków.
  • Odpowiedz
@lennyface: korwin nie rozumie jednej rzeczy, gdy wystepuje jako przedstawiciel/glowa partii to nie ma miejsca na prywatne poglady i dzikie teorie o plemnikach, odbieraniu glosow czy wiedzy hitlera na temat zaglady w obozach. Nic dziwnego ze kazdy potem mysli o monarchi jako elemencie programu knp.
  • Odpowiedz