Aktywne Wpisy
SzymonXes +48
Mam dosyć. Załamka. Trzy tygodnie pisania przez #tinder i Whatsapp, żeby na końcu dowiedzieć się, że czekała na decyzję chada, dla którego zostawiła swojego faceta. A i tak by nic nie wyszło, bo mam 175 cm wzrostu. I jeszcze chamski przytyk na koniec. Po prostu jest mi smutno, nawet płakać mi się chce, bo co z tego, że mało wartościowa kobieta, ale ostatnio mam tak cały czas. Przepraszam za swoje #feels tutaj
tomkol +384
Jestem zajarany, dziś kupiłem piękną Renie RS. Będzie śmigane dziś po mieście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #chwalesie #pdk
#motoryzacja #chwalesie #pdk
#korwin #jkm #wybory #tvn24 #krul
Gdyby przez ten tydzień, łącznie z dzisiejszym dniem, Korwin całkowicie zniknął z mediów, Nowa Prawica miałaby naprawdę duże szanse na wynik 5-7%, a teraz wszystko przepadło. Krul właśnie stracił
Celem tego programu ,,kropka na i" ewidentnie było ośmieszenie Korwina.
Wszyscy w mediach i polityce nienawidzą Korwina dlatego urządzają takie szopki z przekrzykiwaniem sie. Przemysl swoja decyzje jescze raz.
@NiepotrafieAngielskiego: Jeden? Nie wiem od kiedy śledzisz Krula, ale ja od wczesnej licbazy, 2008 rok i byłem wielkim fanem jego popisów, jednak w momencie, w którym każdy na niego liczy, bo ważny jest wynik to przestaje być takie fajne. Ten występ to kropla, która przelała czarę goryczy. Pozdrawiam.
Ą Bążę wszędzie spisek, wszędzie nienawidzą. Kompleks oblężonej twierdzy. Przecież Korwin sam szkodzi sobie oszołomskimi wypowiedziami- a wystarczy czasami siedzieć cicho.
A co gdyby liczył się program polityczny? Przecież KNP takowego nie posiada.