Aktywne Wpisy
palalalala +10
Konrad z DIOZu ogłosił, że choruje
"Podejrzenie złośliwego nowotworu głowy i szyi zwaliło mnie z nóg. Od poniedziałku zaczyna się mój maraton onkologiczny z guzem, który dziś pierwszy raz mogłem zobaczyć na ekranie komputera. #!$%@? już zdążył odebrać mi znaczną część słuchu."
Ciekawe czy tucznik w swój idiotyczny sposób odniesie się do tej sytuacji
#danielmagical
"Podejrzenie złośliwego nowotworu głowy i szyi zwaliło mnie z nóg. Od poniedziałku zaczyna się mój maraton onkologiczny z guzem, który dziś pierwszy raz mogłem zobaczyć na ekranie komputera. #!$%@? już zdążył odebrać mi znaczną część słuchu."
Ciekawe czy tucznik w swój idiotyczny sposób odniesie się do tej sytuacji
#danielmagical

#ukraina ostatnio trafiłem na taki filmik. Tytuł filmiku clickbaitowy.
Ale z tego co mi znajoma mówiła to rzeczywiście może być prawda że polska kultura robi się coraz popularniejsza na Ukrainie. Mówiła że oni są tam bardzo zapatrzeni w Polske, i bardzo dobrze mówi się o Polakach.
PS. wszystkich którzy chcą szerzyć nienawiść na tle narodowościowym zapraszam #!$%@?ć.
Ale z tego co mi znajoma mówiła to rzeczywiście może być prawda że polska kultura robi się coraz popularniejsza na Ukrainie. Mówiła że oni są tam bardzo zapatrzeni w Polske, i bardzo dobrze mówi się o Polakach.
PS. wszystkich którzy chcą szerzyć nienawiść na tle narodowościowym zapraszam #!$%@?ć.

no #!$%@?, rozwijam projekt (wdrożony przez inną firmę), lecę po cssie a tu takie coś:
.apartamentGallery a + a + a, .apartamentGallery a + a + a + a + a + a + a + a + a + a {
display: none !important;
}
ლ(ಠ益ಠლ)
table.mtable tr td:first-child + td + td + td + td, table.mtable tr th:first-child + th + th + th + th, table.mtable colgroup col:first-child + col + col + col + col {