Wpis z mikrobloga

Gdyby wykop należał do mnie to bym usunął kompletnie opcje blokowania. Przecież to jest niezdrowe psychicznie zarówno dla blokującego, jak i blokowanego. Blokujący zamyka się w swojej bańce i utwierdza w przekonaniu o swojej zajebistosci, a blokowany nigdy się nie dowie, o co platkowi chodziło i będzie to człowieka wkirwiac. Jak ktoś ma nerwicę natręctw to machający papiez

Jak już naprawdę ktoś nie może znieść jakichś treści w internecie to bym dał kompromis - możliwość ignorowania danej osoby (w sensie cały czas taka istnieje i to nie jako funkcjonalność platformy a zdrowego mózgu, no ale jak coś musi myśleć za kogoś to...). I cyk, taka osoba nie może otwierać komciow osoby ignorowanej nawet jakimś przyciskiem tak jak teraz, że sobie kogoś zablokuje a i tak sobie jednym klikiem czyta. Dopiero usunięcie z takiej listy ignorowanych oddałoby dostęp do komentarzy itd. takiej osoby.

Przecież to jest po prostu jedyne słuszne rozwiązanie a nie że p----------z jakaś bbzdure, fejka czy inne g---o, lecisz w gorące, ktoś ci zwraca uwagę na coś, usuwasz komcia, blokujesz i c--j.

Albo za głupie heheszki blokujesz i odcinasz kogoś od swoich wpisów.

#przemyslenia
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przecież to jest niezdrowe psychicznie zarówno dla blokującego, jak i blokowanego.

@Returned: Czemu mam oglądać content, który nijak mnie nie interesuje? Czytać przemyślenia polityczne ludzi, których przerasta poprawne tagowanie? Być wyzywanym od lewaków/prawaków nawet jeżeli nie piszę na polityczne tematy? To ma być zdrowe?

Przecież to jest po prostu jedyne słuszne rozwiązanie a nie że p----------z jakaś bbzdure, fejka czy inne g---o, lecisz w gorące, ktoś ci zwraca uwagę na coś, usuwasz
  • Odpowiedz
  • 0
Czemu mam oglądać content, który nijak mnie nie interesuje? Czytać przemyślenia polityczne ludzi, których przerasta poprawne tagowanie? Być wyzywanym od lewaków/prawaków nawet jeżeli nie piszę na polityczne tematy? To ma być zdrowe?

@nieustawne_lustro: dodałem powyżej, że okej, tagi spoko, ale odcinanie wybranych ludzi od swoich dyskusji to już świństwo. Opcja ignor>blok
  • Odpowiedz
  • 0
@Returned: Blokowanie bym zostawił bo niektórzy tutaj to jednostki chorobowe albo inne trolle, wywalił bym możliwość usuwania wpisów pod własnym postem.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@matt-pitt: obstaje przy swoim. Nie masz możliwości cenzurowania rozmówcy, co najwyżej systemową opcje ignorowania i tyle. A jednostki chorobowe potrafi rozpoznać każdy względnie zdrowy człowiek, więc nic nie stoi na przeszkodzie, żeby więcej osób sobie takiego gagatka zablokowalo aż będzie pisał sam do siebie.

W skrajnych przypadkach zgłoszenie i niech się moderacja meczu czy przeciął czy nie
  • Odpowiedz
  • 0
Nie masz możliwości cenzurowania rozmówcy, co najwyżej systemową opcje ignorowania i tyle. A jednostki chorobowe potrafi rozpoznać każdy względnie zdrowy człowiek, więc nic nie stoi na przeszkodzie, żeby więcej osób sobie takiego gagatka zablokowalo aż będzie pisał sam do siebie.

@Returned: No ale o to chodzi w blokowaniu, że ktoś ci pod twoimi postami nie robi gnoju, sam sobie może swoje posty pisać jak chce więc gdzie tu masz cenzurowanie?
  • Odpowiedz
  • 0
@Returned: Blokowanie jest dobre. Od kiedy zablokowałem tag przegryw dużo przyjemniej mi się korzysta z wykopu. Ja po prostu nie mogę znieść tej j...ej pepe żaby tego chuopowania z tą ich nowomową i depresyjnego klimatu.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@matt-pitt: cenzurowanie polega na tym, że jak się dyskusja rozwinie, to jak sobie swojego na dany temat posta wstawisz to może on nie trafić do ludzi zainteresowanych tematem, a weź tu teraz wołaj po kolei.

Ja wiem, wykop Sirius biznes, no ale czasami jest sirius.

Jak ktoś robi gnój pod twoimi wpisami, to sobie go ignorujesz a ten gnój, to ta osobą robi wyłącznie sobie.
@zonecom z tagami się
  • Odpowiedz