Aktywne Wpisy

mam_spanko +577
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Pieskor +409
Dopiero ostatni pobyt w szpitalu dobitnie pokazał mi jakim gównem jest nałóg tytoniowy. To co widziałem zryło mi beret.
1. Facet po 50, gula na gardle, nie jest w wstanie rozmawiać, zabieg go czekał 8 godzinny, z dużym ryzykiem że to może być jego ostatni zabieg. Lekarz przychodził do niego co chwile i prosił o to o tamto i absolutny zakaz palenia. Co robił? Wychodził średnio co 2h na zwykłego śmierdziucha mając totalnie
1. Facet po 50, gula na gardle, nie jest w wstanie rozmawiać, zabieg go czekał 8 godzinny, z dużym ryzykiem że to może być jego ostatni zabieg. Lekarz przychodził do niego co chwile i prosił o to o tamto i absolutny zakaz palenia. Co robił? Wychodził średnio co 2h na zwykłego śmierdziucha mając totalnie

Jak już naprawdę ktoś nie może znieść jakichś treści w internecie to bym dał kompromis - możliwość ignorowania danej osoby (w sensie cały czas taka istnieje i to nie jako funkcjonalność platformy a zdrowego mózgu, no ale jak coś musi myśleć za kogoś to...). I cyk, taka osoba nie może otwierać komciow osoby ignorowanej nawet jakimś przyciskiem tak jak teraz, że sobie kogoś zablokuje a i tak sobie jednym klikiem czyta. Dopiero usunięcie z takiej listy ignorowanych oddałoby dostęp do komentarzy itd. takiej osoby.
Przecież to jest po prostu jedyne słuszne rozwiązanie a nie że p----------z jakaś bbzdure, fejka czy inne g---o, lecisz w gorące, ktoś ci zwraca uwagę na coś, usuwasz komcia, blokujesz i c--j.
Albo za głupie heheszki blokujesz i odcinasz kogoś od swoich wpisów.
#przemyslenia
@Returned: Czemu mam oglądać content, który nijak mnie nie interesuje? Czytać przemyślenia polityczne ludzi, których przerasta poprawne tagowanie? Być wyzywanym od lewaków/prawaków nawet jeżeli nie piszę na polityczne tematy? To ma być zdrowe?
@nieustawne_lustro: dodałem powyżej, że okej, tagi spoko, ale odcinanie wybranych ludzi od swoich dyskusji to już świństwo. Opcja ignor>blok
@nieustawne_lustro: nie o to chodziło w tym fragmencie
W skrajnych przypadkach zgłoszenie i niech się moderacja meczu czy przeciął czy nie
@Returned: No ale o to chodzi w blokowaniu, że ktoś ci pod twoimi postami nie robi gnoju, sam sobie może swoje posty pisać jak chce więc gdzie tu masz cenzurowanie?
Ja wiem, wykop Sirius biznes, no ale czasami jest sirius.
Jak ktoś robi gnój pod twoimi wpisami, to sobie go ignorujesz a ten gnój, to ta osobą robi wyłącznie sobie.
@zonecom z tagami się