Wpis z mikrobloga

@Ziemniak_Skrobiowy: bardzo cię proszę przestać rozpijać alkoholika który przyznał się do uzależnienia. Pomyśl że on ma córkę w Polsce która jeszcze nie zdążył odwiedzić bo nie ma na nic czasu bo go ciągle zapraszasz na lajfy z piwkiem zimnym
  • Odpowiedz
Mam wrażenie że byłeś w hibernacji kiedy to słowo było na stronie głównej

@DonJohnsonXIII:

Ja zaś mam wrażenie, że to wykopstwo tego tagu jest w hibernacji. Łechtacie swoje ego tym, że jesteście tacy zaradni w tej Europie i śmieszkuje sobie z "krainy wolności". Jesteście tylko trybikiem w systemie. Mieliście szczęście, że akurat urodziliście się w czasach, w których Europa miała dużą marżę w globalnym kapitalizmie.
Te czasy odchodzą. Lewackie "elity"
  • Odpowiedz
@Ziemniak_Skrobiowy: polemika. Szczęście to być najtisembw latach 60 czy 70 w USA . W Eurisajuzie to być najtinsem w latach świetności p---o VHS. Beztroska, bogacenie się ,obecny upadek społeczny i bessa. Eurosajuz to raj dla socjalu. Państwo musi płacić emerytury starzejącemu się społeczeństwo. Emigracja to jak Niektórzy Polacy w Kampuczy.. Kombinują. Ale wciąż łatwo można pójść do dentysty na kontrolę, z podatków. Dalej piszesz jakieś farmazony na temat lewactwa. Pewnie
  • Odpowiedz