Wpis z mikrobloga

Wygrałem całe 12 złotych za mecz Widzew-Jagiellonia w Superbet. Zleciłem wypłatę wczoraj o 22. Rzekomo przelew idzie do 15 minut, mija 15 godzin i jeszcze przelew nie doszedł. Wiem, że to drobna kwota, ale co z tego. Postawiłem całe 4 złote, zarobiłem 12 i pieniądzy jak nie ma, tak nie ma. W supporcie Superbetu... pracuje bot, tylko wyuczone kwestie pisze. Jak myślicie ile taki przelew może iść? Możliwe, że coś zostało pomylone w numerze konta, na przykład cyferka się źle wpisała? Ktoś miał taką sytuację, że przelew z bukmacherki, który rzekomo ma iść do 15 minut, idzie już prawie dobę? #bukmacherka #kiciochpyta
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sberatel: Właśnie sesja Elixiru jest o 11.30, czyli już była i nadal nie ma. Wiem, że 12 złotych to mało, ale dopiero się zrejestrowałem w Superbecie i sprawdzam czy normalnie przychodzą wypłaty i czy warto by było tam stawiać.
U niektórych bukmacherów jest tak, że ledwo co odświeżysz stronę po wypłacie i już pieniądze są na koncie, a tu czekam ponad 15 godzin i nic nie ma. Póki co mam
  • Odpowiedz