Wpis z mikrobloga

#kononowicz #patostreamy
Jakoś wciąż nie mogę uwierzyć, że to się skończyło. Nie mogę do końca dojść do siebie wciąż po śmierci j00ra, a teraz już nie ma niczego... a to wszystko przy delikatnym akompaniamencie "Moje miasto to Białystok".
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@kaoen9 niestety miłość do meneli nie dostała jeszcze swojej jednostki chorobowej i nie możesz iść na L4
  • Odpowiedz
  • 20
@kaoen9: każdy staroszkolniak ci powie, że to już dawno się skończyło, co najmniej od śmierci majora a tak naprawdę od powrotu Konona ze szpitala w 2020 kiedy on i domek byli już oblepieni kamerami, podsłuchami i "opiekunami".
  • Odpowiedz
Nie mogę do końca dojść do siebie wciąż po śmierci j00ra

@kaoen9: ja po śmierci majora nie spałem do rana, dyskusje na tagu trwały żywo przez calą noc, a wczorajsza śmierć prezydenta jakoś mnie tak nie poruszyła, w zasadzie każdy się tego już spodziewał od kiedy wylądował w hospicjum i o 23 już spałem
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@NicolasLatifi tak jak mówisz konćowka to śmierć Majora, albo nawet marzec 2022 jak stało się nie możliwe i wyprowadził się na dłuższy czas. Potem już tylko wracał na chwilę i znowu wyjazdy, aż zajechał do Sędziszowa...
  • Odpowiedz