Wpis z mikrobloga

#kononowicz bawią mnie osoby jebiące konona, gdy jeszcze żył ale teraz to już szkoda człowieka ( ͡° ͜ʖ ͡°) robienie z niego ofiary też jest bardzo ciekawe, tym bardziej, że swoje największe wady już nam uwydatnił przed erą Centaura i jego pachołów, choćby za czasów Fiodora. Penes wam między uszy zakłamane pieski ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Hydrazant: chodzi mi raczej o to, że nawet przed redaktorami był najzwyczajniejszym plebem i chujem. Kradł rente rodzinie, okradał lokatorów z pieniędzy pod ich nieobecność, donosił na wszystko i wszystkich. Nawet na schronisko nie chciał dać bo słusznie mu psa , którego bił i nie karmił odebrali. Sorry, ale jeśli kogoś miałby spotkać taki los to no ciężko znaleźć lepszy przykład.
  • Odpowiedz
@Czappyn: konon był mendą i chyba nikt nie ma co do tego wątpliwości (multum postów dzisiaj zaczęło się od frazesu "Jaki by nie był...."). jednak nikt z widzów ani się go nie bał, ani nie uważał go za prawdziwe zagrożenie, bo oczywistym jest, że był niepełnosprawny intelektualnie, więc jego expoze, groźby i lamenty na nikim nie robiły wrażenia i były pocieszne. niemniej jednak chorągiewki które po śmierci łosia tudzież majora
  • Odpowiedz
  • 0
@januszpanasonic: możliwe, ja kononowi w papiery nie zaglądałem a sąd uznał go za poczytalnego z tego co pamiętam. Co do sytuacji po śmierci Majora mam identyczne zdanie tak jak co do Konona.
  • Odpowiedz