Aktywne Wpisy
filixcastellano +143
Od zawsze obrzydzały mnie u dziewczyn kolczyki w nosie, takie na przegrodzie, jakie się robi krowom. Kilka dni temu, moja dziewczyna, wiedząc o tym, poinformowała mnie, że umówiła się na zrobienie właśnie takiego kolczyka. Tłumaczyłem jej, że dla mnie to oszpecanie się i że jest to absolutnie obrzydliwe. Próbowałem wytłumaczyć, prosiłem, ostrzegałem że będzie mi ciężko na nią patrzeć. Może kogoś to kręci, spoko, ale ja na takie "upiększenia" od kiedy pamiętam
JanRouterTrzeci +11
Poważne pytanie - skąd ukropy mają w tej chwili hajs żeby się #!$%@?ć Bentleyami i Porsche po #warszawa ?
I bez #!$%@?, że to ciężko pracujący ukraińscy biznesmeni xd bo jaki niby biznes można robić w kraju od roku #!$%@? w pył przez ruskich? A jednak leasingi jakimś cudem spłacają. Czy to jest po prostu mafia wyprzedająca zachodni sprzęt w deepwebie i stąd mają kasę?
#ukraina #wojna #pieniadze #pytanie
I bez #!$%@?, że to ciężko pracujący ukraińscy biznesmeni xd bo jaki niby biznes można robić w kraju od roku #!$%@? w pył przez ruskich? A jednak leasingi jakimś cudem spłacają. Czy to jest po prostu mafia wyprzedająca zachodni sprzęt w deepwebie i stąd mają kasę?
#ukraina #wojna #pieniadze #pytanie
#debata #polityka