Wpis z mikrobloga

Jesteśmy w golden pocket, jak bym chciał kupować to teraz, nie czekał bym na zjazd o parę tys$ bo zaworka może być w każdej chwili.
Lada dzień możliwe zakończenie wojny to wszystko odpali.
To nie jest porada inwestycyjna
Pozdrawiam darion-kuzmov
#kryptowaluty
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@bb007: mordo ale inflacja nie bierze się z wysokich ceł. Czy Polska ma wysokie cła? Nie a mamy w------ą inflację bo mamy drogie surowce i energię bo jesteśmy p-----i.
  • Odpowiedz
  • 0
@bb007: Nie ma co dyskutować ty masz inne zdanie, ja mam inne. Mój wpis jest aktualny o za 2-3 tygodnie będzie wyżej niż dziś.
  • Odpowiedz
@opk20: a trump się nawet jeszcze nie rozkręcił, USA czeka kryzys, trump im zafunduje lata bólu i cierpienia

Roczna stopa inflacji w USA wzrosła do 3% w styczniu 2025 roku, w porównaniu do 2,9% w grudniu 2024 roku, i powyżej prognoz rynkowych wynoszących 2,9%, co wskazuje na zatrzymanie postępów w ograniczaniu inflacji. Koszty energii wzrosły o 1% rok do roku, co jest pierwszym wzrostem od sześciu miesięcy, po spadku o
  • Odpowiedz
@opk20: najlepsze jest to że trump nie rozumie że cła spowodują że krajowi producenci też podniosą ceny xd
bo tak działa rynek, jak twoja konkurencja sprzedaje drożej, to i ty zaczynasz sprzedawać drożej bo klient i tak nie ma wyjścia i musi kupić
obstawiam że trump każe fałszować wskaźniki jak robią to u ruskich i u chińczyków, to będzie jego odpowiedź na jazdę jaką zafunduje swoim obywatelom
  • Odpowiedz