Aktywne Wpisy
doomzdayzz +723
Egzekucja CEO amerykańskiej firmy ubezpieczeniowej.
tematem żyje całe USA teraz ;>. typ na każdym wystrzelonym naboju wygrawerował „Deny. Defend. Depose.” czyli procedura odmawiania ludziom finansowania leczenia z ubezpieczenia. Zastrzelił CEO firmy ubezpieczeniowej. wsiadł na rower, pojechał do Central Parku i zniknął. Szukają go, publikują zdjęcia ale duża część społeczeństwa widzi w nim bohatera, taki Robin Hood naszych czasów. Policja natomiast twierdzi, że to zawodowiec bo jak zacięła mu się klamka to ją
tematem żyje całe USA teraz ;>. typ na każdym wystrzelonym naboju wygrawerował „Deny. Defend. Depose.” czyli procedura odmawiania ludziom finansowania leczenia z ubezpieczenia. Zastrzelił CEO firmy ubezpieczeniowej. wsiadł na rower, pojechał do Central Parku i zniknął. Szukają go, publikują zdjęcia ale duża część społeczeństwa widzi w nim bohatera, taki Robin Hood naszych czasów. Policja natomiast twierdzi, że to zawodowiec bo jak zacięła mu się klamka to ją
źródło: IMG_6747
Pobierz
piotrmos11 +19

Powiedzcie mi od czego to zależy, kopiuję film na pendrive, na windows leci ~4-5MB/s , a na linuxie na tej samej konfiguracji po 10MB/s :O Obsługa sterowników czy coś ?
@Synekdocha: Nie kłamią, bo dostają informację o końcu zapisu. A że w dane są na razie w buforze to inna sprawa.
@BuFu: Nie mam av na windowsie, nie pobieram tam plików, jest tam tylko steam i podstawowe programy. Jest to Win 8.1 btw.
źródło: comment_Yk2JyaytxXw5zctNwPZ3KDV3EpbMLSY6.jpg
Pobierzsync. Ono wymusza zapis danych z bufora fizycznie na dysk.
Tak więc twoje dane trafiają nie tam gdzie je kopiujesz tylko od bufora, którego w razie potrzeby/możliwości
Moim zdaniem jak chcę coś skopiować to chcę zrobić to jak najszybciej, np. kopiuję film bo chcę go obejrzeć. A jeśli robię coś na komputerze to mogę przecież skopiować film później. Screen z nmon: http://i.imgur.com/AYFgkHV.png ,mówicie że trzeba odmontować, odpiąłem tego pendrive odrazu gdy znikło okienko kopiowania (btw. zatrzymało się przy 100% na jakieś 3sek) i teraz patrzę na tablecie że wszystkie pliki