Wpis z mikrobloga

Jak co trzeci dzien jest dobry, to i tak lepiej, niz przed terapia wsparcia, wiec efekty sa. Szkoda, ze zdrowie nie domaga. Strasznie to wszystko niesprawiedliwe, ze czlowiek znerwicowany od napiecia ma mase chorob i nie bardzo mozna z tym cokolwiek zrobic, bo kazda proba poprawy zaistnialej sytuacji, wiaze sie z popsuciem czegos innego. Ostatnio sie dowiedzialem, ze niektore leki antydepresyjne moga prowadzic do zespolu suchego oka. Nikt mi o tym nigdy nie powiedzial. To jest dramat. Mozliwe, ze od tego sie wszystko zaczelo, bo gdzies w tym okresie, jakies 15-20 lat temu pierwszy raz leczylem sie farmakologicznie na depresje. Mam nadzieje, ze cos sie w niedalekiej przyszlosci unormuje, bo trace nadzieje i nie chce sie juz tak dluzej meczyc. Jutro jade do alergologa, moze mi zmieni leki i nie bede taki zmulony, bo dalej jestem na tych samych srodkach antyalergicznych, ktore biore od dziecinstwa.

#przegryw
akaisterne - Jak co trzeci dzien jest dobry, to i tak lepiej, niz przed terapia wspar...

źródło: [Kirika] Shinseiki Evangelion (1995) - S01E05 [BD 1080p AV1] [9E2D68F4].mkv_snapshot_14.12.093

Pobierz
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach