Wpis z mikrobloga

Halo elo #czestochowa czy wśród mirków jest jakiś przedsiębiorca który chciałby wykupić żyrandole/kinkiety/lampki stojące i inne? Wyprzedaż sklepu mojego taty, chcemy pozbyć się wszystkiego najlepiej. Ale pojedyncze sztuki również mogę sprzedać gdyby ktoś był zainteresowany.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@borysszyc: ja jestem poważnym przedsiębiorcą bardzo, akurat ja nie reflketuję na tego typu towar, ale wiem, że moi koledzy również biznesmeni z wyższych kręgów, którzy też mają tutaj konta już obserwują Twoją ofertę i planują złożyć Ci ofertę jak tylko ją przygotują, taże lepiej patrz co się dzieje dookoła Ciebie, oczy szeroko otwarte mordko i powodzenia w negocjacjach
z fartem
  • Odpowiedz
@LateMacchiato: A czy Ty mlody człowieku widzisz, abym ja aktualnie był tym zainteresowany? Co Ty myślisz sobie, że ja innych spraw nie mam na głowie, tylko jakeiś Beverly Hills? Dzieciaku, jak ja robilłem poważne biznesy z poważnymi biznesmenami to Ty defekowałeś pod siebie i się z tego cieszyłeś, więc nie mów mi, że jesteśmy na tym samym poziomie intelektualnym. Żegnam
z fartem
  • Odpowiedz