Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +104
Z dziwnych sytuacji to wykreślili mnie z rekrutacji przez miejsce zamieszkania.
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
źródło: szukanie roboty boli
Pobierz
badreligion66 +259
źródło: temp_file6064531633531521546
Pobierz

Chciałbym stworzyć parę krótkich filmików animowanych, nic specjalnego, bez jakichś wodotrysków.
Zwykłe 2d, coś takiego jak np southpark czy cyanide & hapiness.
W jakim programie najlepiej i najprościej takie rzeczy robić?
Polecacie również jakieś kursy internetowe lub do zakupu? Po polsku najlepiej. Generalnie to pytam o program
Dzięki!
#animacja #kreskowki #photoshop #programy #software #kiciochpyta
źródło: comment_K4Hpoqt1tKDf4sR1dBrCBH5ZB7Ir8adC.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Jest jeszcze coś takiego jak toon boom, chyba simpsonów w tym tworzą, ale nie mam pewności. Aha, south park jest obecnie robiony w programie maya, wygodniej im tworzyć w ten sposób. A do stop motion polecam dragonframe.