Wpis z mikrobloga

Mirki gracze, jaka jest wasza ulubiona część Call of Duty (ja wiem że to gunwo i szajs i nikt nie dotknie ale co roku gra każdy)? Jeżeli idzie o moje typy:

- Call of Duty 2

- Call of Duty Black Ops (za fabułę, IMO najlepszą w całym cyklu)

nie mogłem się zdecydować na jedną :)

#gry #callofduty
  • 21
@Wandsbeker: Dotychczas przeszedłem wszystkie części do Modern Warfare 2 i wg mnie zdecydowanie najlepsza część to Modern Warfare (1). W ogóle to jedna z lepszych gier, w jakie kiedykolwiek grałem (chodzi mi o singla, multi w COD nigdy mnie nie kręcił).
@Wandsbeker: Zgadzam się. Przydałby się jakiś dobry nowy FPS w czasach II wojny światowej. A mi przydałby się nowy sprzęt, na którym mógłbym w niego zagrać, dlatego właśnie zatrzymałem się na MW2.
@Vuze: u mnie było tak że na szczęście poziom ładował się tylko raz a potem wystarczyło kliknąć continue. Gdyby za każdym razem kiedy zginę musiałbym czekać 20 minut to nie przeszedłbym tej gry do dziś...

Zgadzam się. Przydałby się jakiś dobry nowy FPS w czasach II wojny światowej.

@splasz: tylko że tak naprawdę IIWW jest strasznie wyeksploatowana. Za każdym razem Francja 44, Stalingrad, jakieś walki w zachodnich Niemczech, trochę Afryki
@Wandsbeker: Modern Warfare 1 >> Call of Duty 2 > Call of Duty 1 >>> Modern Warfare 2 > Modern Warfare 3 >>>> Black Ops > Black Ops 2 > Ghosts.

Mi ani trochę nie siadły te Black Opsy.
@Wandsbeker: Mi się nie podobało to niby pranie mózgu i jakieś numerki, ale fajna była postać tego agenta FBI co nas niby przesłuchiwał i w okularach chodził. Ale druga część była mega słaba moim zdaniem.

Dla mnie najlepsze jednak MW :)
Mi się nie podobało to niby pranie mózgu i jakieś numerki, ale fajna była postać tego agenta FBI co nas niby przesłuchiwał i w okularach chodził. Ale druga część była mega słaba moim zdaniem.

@Krs90: Black Ops był nową jakością w serii, wreszcie zamiast otwartych bitew można było się pobawić w prawdziwego komandosa. Do tego fabuła... tak dobrej i ryjącej banie nie było w żadnej innej części.

A dwójka była słabsza
@Wandsbeker: Mam PS3, grałem w demo Black Ops, ale nie mogę się przekonać do grania w FPS-y na padzie. Ale w TPS-y (Uncharted, GTA V) gra mi się bardzo wygodnie. Może jak skończę GTA V to się w końcu skuszę na jakiegoś nowszego COD-a :)

No i jeszcze oprócz sterowania zniechęca mnie trochę długość kampanii. Teraz singla można przejść w 5-6 godzin, a do multi mnie nie ciągnie. Ale zawsze można