Wpis z mikrobloga

#przegryw Dosłownie mam wrażenie jakbym był najbardziej aspołecznym człowiekiem na ziemi xD choć pewnie tak nie jest ale i tak, jest to c-----e uczucie
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bolec123456: napisałeś na wykopie, więc bijesz armię kolesi którzy mają lęk nawet przed tym, pisałem kiedyś z takim na Discordzie, nasze wiadomości to były listy bo zajmowało mu kilka dni zebranie się do przeczytania a potem do odpisania na moją wiadomość. Ogłosiłem się na jakimś kanale że chętnie z kimś porozmawiam i się trafiło. Koleś mocno nad sobą pracował po 10 latach niewychodzenia z domu i po roku znajomości był
  • Odpowiedz
  • 1
@pink-parrot: Oczywiście to było wyolbrzymienie i przerysowanie mej sytuacji co nie zmienia faktu, że gdy ktoś przebywa sam i widzi jak funkcjonuje świat dookoła, jak ludzie funkcjonują w społeczeństwie, jak jego najbliższe osoby żyją to wówczas zaczyna dostrzegać swoje kiepskie położenie i drastyczne odbieganie od normy choć wcześniej również to widział oraz odczuwał tyle tylko, że czasem uderza to z podwojoną siłą i zaczyna być destrukcyjne. Ma się wtedy poczucie
  • Odpowiedz