Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Te żenujące śluby wyklarowały ciekawą sytuację i potwierdziły raczej, że Wojtek i Karol mieli dziewczyny/chłopaków jak jechali do programu. Nawet koleżankę można pocałować w usta, a tam cmok w policzek i dzióbek a'la kurza dupka. W ogóle jak na program randkowy to te buziaki słabo wypadły poza Sandrą i Mateuszem, którzy są najbliżej bycia prawdziwą parą.
Szkoda mi się zrobiło mimo wszystko tego Kuby, bo miał w programie fajną dziewczynę i zamienił na takie barachło paskudne przede wszystkim z charakteru.
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@inertia-kow: dla mnie powoli już robię się ewidentne że Wojtek i Karol mieli panny poza programem. Co do Kuby to mi go kompletnie nie żal bo dostal to wszystko na własne życzenie.
  • Odpowiedz
@inertia-kow: czekałam na to info o buziakach, więc już raczej jestem pewna,że obaj mieli te dziewczyny.
O Karolu już gdzieś wspomniałam w komentarzach, że jak Julka odpadała mieli dobre relacje. Karolina z nią się dalej przyjaźni, więc te jej q&a gdzie wrzucała pytania o dziewczynę Karola nie były bez powodu.
Kiedyś też zauważyłam i się zdziwiłam ,że Karol nie polubił żadnego komentarza związanego ze swoją para z Anastazja.
  • Odpowiedz
  • 2
@Kazetka2024: Tą szkoda gonić, bo nigdy jej nie dogoni. Straci tylko czas. Z tamtą też pewnie nic by nie wyszło, bo ją raczej interesuje kariera na insta, ale na miarę programu mogli stworzyć parę do finału. Z tą nie ma szans nawet w programie.
  • Odpowiedz