Aktywne Wpisy
RyanWolf +419
Jeśli ktoś broni Biedronki tekstem "wystarczy czytać, co napisane", choruje na wybitne upośledzenie. Patrzę już dwa razy zawsze, żeby sie nie naciąć i co? Taki wał. Te #!$%@? wymyślają co rusz nowe myki, żeby naciąć klienta. Miałem mozarelle galbani po promocji, myślę - wezmę. Miała być po 2.5. Podchodzę, upewniam się, że to TA SAMA galbani, do koszyka. Przy kasie - nie ma promocji. Ki czort. A nie ma promocji, bo w
SebastianDosiadlgo +199
JESTEM p0lką
SILNĄ, MĄDRĄ, KOBIECĄ
PEWNĄ,
SIEBIE NIEZALEŻNĄ
TROSKLIWĄ ZABAWNĄ, BEZPOŚREDNIĄ
DO BÓLU SZCZEHĄ
#p0lka #bambusowylas #polska
SILNĄ, MĄDRĄ, KOBIECĄ
PEWNĄ,
SIEBIE NIEZALEŻNĄ
TROSKLIWĄ ZABAWNĄ, BEZPOŚREDNIĄ
DO BÓLU SZCZEHĄ
#p0lka #bambusowylas #polska
Założyciel partii libertariańskiej w najbliższych wyborach zagłosuje na nEurope +Twój Ruch
Jak głosowanie na taką partie ma się do rzekomego libertarianizmu? Przecież ta partia we wszystkich swoich działaniach chce wprowadzać więcej, a nie mniej państwa.
#byczkiewicz #partialibertarianska #polityka #twojruch #lewackalogika
@marian9131: W przepisach a także podatkach mniej państwa a przecież to jest działanie zgodne z ideą liberalizmu a to reprezentuje także Palikot. Znacznie bliżej mi do klasycznego liberała niż do socjalliberała ale uważam za najlepszą opcje właśnie E+TR. Generalnie jeszcze pozostaje Gowin ale on jest konserwatystą natomiast
Ta a budowanie fabryk, chłodni? Przecież to tam absurd goni absurd. Na dodatek Palikot współpracuje z Ikonowiczem.
@marian9131: W programie jest tylko wsparcie 5-ciu najbardziej perspektywicznych i najmocniejszych branży w Polsce i to głównie za pieniądze unijne. Jest także likwidacja ZUS i KRUS(więc także składek na nie), przywilejów emerytalnych i podatkowych (rolnicy i księża) czy odbiurokratyzowanie gospodarki.
Współpracuje także a nawet idzie z nimi do wyborów w ramach koalicji E+TR z