Aktywne Wpisy

zasadzka01 +381
Mirki proszę, polechtajcie moje ego. Zrobiłem pizzę w domu, z której jestem tak dumny, że tworzę tej wpis. #pizza #gotujzwykopem jestem z niej mega dumny

źródło: temp_file1691104359560814974
Pobierz
HardWax +13

źródło: main_16_relaks_na_pla_y
Pobierz
Mam problem z jednym gościem.
Sprzedałem na alegro lokalnie swoją używaną drukarkę Artillery Sidewinder X4 PRO.
Sprawna w 100%. Przed sprzedażą wymieniłem hotend na nowy i zmieniłem sprężyny poziomujące na silikony.
Mam drukarkę z zamkniętą komorą więc tamta stała nieżuwana.
Drukarka wysłana kurierem w oryginalnym pudełku tak jak przyszła od producenta. Rozmontowana na 2 części.
Gość otworzył spór z powodu uszkodzenia drukarki. Jest pęknięte łożysko liniowe i powykrzywiane są śruby poziomujące.
Według jego teorii te uszkodzenia powstały przy wymianie sprężyn na silikony.
Według mnie drukarka mu upadła przy montażu i teraz próbuje wyłudzić na mnie naprawę.
Przesyłam zdjęcia jakie mi wysłał i moje zdjęcia po montażu silikonów i tego jak była drukarka zapakowana.
Nie wiem już jak z gościem rozmawiać.
#druk3d #allegrolokalnie
źródło: Wiadomości-Allegro-Lokalnie
Pobierzźródło: 13bcae2e4ff2a8ec660cfa421d82
Pobierzźródło: 9ec6f50448939598327136b7ccd5
Pobierzźródło: 9e27bfae4f2eb5e73e2e7f3b0cfd
Pobierzźródło: 20240928_182846
PobierzNa Alledrogo Lokalnie nie ma żadnego obowiązku przyjęcia zwrotu, może jedynie ładnie prosić a ty możesz się nie zgodzić.
źródło: pieczatka-na-prezent-niech-spie_890
Pobierz@mam_horom_curke:
przyjmij zwrot, chyba ze wykluczyles rekojmie w opisie - przy okazji przetestujesz, czy gosciu faktycznie probuje krecic walka (nie bedzie chcial zrobic zwrotu) czy faktycznie np nie do konca dobrze zabezpieczyles
źródło: Screenshot_20241009_101849
Pobierz@sylwek2k: Chyba właśnie tak zrobię. Jak chce to niech zwraca i spier%%ala.
Aczkolwiek trochę mnie boli, że wysłałem sprawną a będę musiał przyjąć zepsutą i naprawić
@mam_horom_curke:
fakt, ta czesc boli, ale takie jest ryzyko wysylki dosyc delikatnych sprzetow, jakimi sa drukarki