Aktywne Wpisy
WykopX +238
Pan @berito - autor #aferaczkoladowa zrobił rozdajo na 10 przekrojonych czekolad. Wpis mimo kilku tysięcy plusów został usunięty, a tu jest dowód, że akcja się odbyła:
🍫 https://wykopx.pl/wpis/78707185/rozdajo-do-wygrania-10-czekolad-wedla
Co ciekawe 10 dni wcześniej (16 października) pytał, czy można mrozić czekoladę ( ͡° ͜ʖ
🍫 https://wykopx.pl/wpis/78707185/rozdajo-do-wygrania-10-czekolad-wedla
Co ciekawe 10 dni wcześniej (16 października) pytał, czy można mrozić czekoladę ( ͡° ͜ʖ
MG78 +650
Dziś zamykam przedsprzedaż mojej książki Zrozumieć Ramen, z tej okazji rozdajo.
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis traści oraz na Allegro.
Dziś o 23:59 oficjalnie zamykamy przedsprzedaż. W najbliższy poniedziałek książka zostanie wysłana, a od wtorku 5 listopada powinna zacząć pojawiać się
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis traści oraz na Allegro.
Dziś o 23:59 oficjalnie zamykamy przedsprzedaż. W najbliższy poniedziałek książka zostanie wysłana, a od wtorku 5 listopada powinna zacząć pojawiać się
Mam problem z jednym gościem.
Sprzedałem na alegro lokalnie swoją używaną drukarkę Artillery Sidewinder X4 PRO.
Sprawna w 100%. Przed sprzedażą wymieniłem hotend na nowy i zmieniłem sprężyny poziomujące na silikony.
Mam drukarkę z zamkniętą komorą więc tamta stała nieżuwana.
Drukarka wysłana kurierem w oryginalnym pudełku tak jak przyszła od producenta. Rozmontowana na 2 części.
Gość otworzył spór z powodu uszkodzenia drukarki. Jest pęknięte łożysko liniowe i powykrzywiane są śruby poziomujące.
Według jego teorii te uszkodzenia powstały przy wymianie sprężyn na silikony.
Według mnie drukarka mu upadła przy montażu i teraz próbuje wyłudzić na mnie naprawę.
Przesyłam zdjęcia jakie mi wysłał i moje zdjęcia po montażu silikonów i tego jak była drukarka zapakowana.
Nie wiem już jak z gościem rozmawiać.
#druk3d #allegrolokalnie
Na Alledrogo Lokalnie nie ma żadnego obowiązku przyjęcia zwrotu, może jedynie ładnie prosić a ty możesz się nie zgodzić.
@mam_horom_curke:
przyjmij zwrot, chyba ze wykluczyles rekojmie w opisie - przy okazji przetestujesz, czy gosciu faktycznie probuje krecic walka (nie bedzie chcial zrobic zwrotu) czy faktycznie np nie do konca dobrze zabezpieczyles
@sylwek2k: Chyba właśnie tak zrobię. Jak chce to niech zwraca i spier%%ala.
Aczkolwiek trochę mnie boli, że wysłałem sprawną a będę musiał przyjąć zepsutą i naprawić
@mam_horom_curke:
fakt, ta czesc boli, ale takie jest ryzyko wysylki dosyc delikatnych sprzetow, jakimi sa drukarki