Wpis z mikrobloga

Jaki polecacie telefon / smartfon do mniej więcej 800pln? Tak na prawdę nie mam bladego pojęcia co kupić, gdyż wcześniej nie potrzebowałem smartfona i używałem byle czego, byle dzwoniło. Zależy mi na tym, żeby miał "twardy" w dotyku, nie uginający się pod naciskiem ekran (jak np iphone) i w miarę zwartą, obudowę która w dotyku sprawia wrażenie porządnej (nic nie skrzypi i się nie ugina).

Telefon używam głównie do dzwonienia, zdecydowałem się na smartfona ponieważ było już zbyt wiele sytuacji w których żałowałem, że nie mam w kieszeni nawigacji i przeglądarki do internetu.Wiele aplikacji ułatwiłoby mi życie itd. Także tego... nadszedł czas żeby zaprzyjaźnić się ze smarfonem na stałe, a nie tylko w roli zabawki (miałem kiedyś iphone3gs ale na krótko).

Nie ukrywam, że dualsim z możliwością Aero byłoby spoko, ale z drugiej strony nie jest to warunek konieczny.

Możecie coś doradzić, polecić? W grę wchodzą także chińskie marki, jestem ogólnie otwarty na wszelkie sugestie i opinie.

Z góry dzięki.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Kolejny jaki wpadł mi w oko podczas poszukiwań: Motorola Moto G - ma ona jednak kiepsi aparat.

SGS3 jest spoko, ale większości znajomych, którzy go mają pękł wyświetlacz (i wcale upadki nie były jakieś drastyczne).
  • Odpowiedz