Wpis z mikrobloga

Cześć drogie przegrywy @piwakk @kapusta5 i @open_or_die. Stęskniliście się? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Akurat ban zgrał mi się z wyjazdem na bałkany, więc w przerwach od picia zajęty byłem zapieprzaniem na tamtejszych drogach. Policjanci też jacyś tacy przyjemni - kolega dostało 50 euro mandatu za wyjazd z tunelu przy 200km/h (σ ͜ʖσ)

No i co ja widzę - @piwakk aż tak się stęsknił, że napisał cały wpis jak tęsknisz, Dziękuję misiu. Doceniam to jakim wiernym fanem jesteś skoro przez 2 tygodnie napisałeś tylko parę komentarzy. Biedny Janusz komisowy z warszawskiej ochoty nie potrafi napisać nawet jednego sensownego wpisu xD

@kapusta5 niewiele lepszy. Nie zaglądałem wcześniej na twój profil i nie wiedziałem, że ty się wypowiadasz tylko we wpisach o motoryzacji i za każdym razem opisujesz te same farmazony jak bardzo jeździć nie potrafisz. Status miernoty drogowej cię zobowiązuje xD

@open_or_die - mylisz ciśnięcie z bzdur jakie wypisujesz z gorączkowaniem się. Wrzuciłem swój wypadek, bo miał on bardzo nietypowy przebieg. Policja jednoznacznie ustaliła winny, a ty dalej żyjesz w swoich urojeniach, że było na odwrót xD

#motoryzacja #samochody
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach