Wpis z mikrobloga

Jest mi ktoś w stanie powiedzieć, w miarę bez spoilerów, co działo się w 7 i 8 sezonie? Nie oglądałem, a chciałbym ocenić swoją miarą czy warto. Wiem, że większość pisze, że oba sezony były c-----e, ale każdego interesuje coś innego i może mi akurat by się spodobało.

#hotelparadise
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zaldrizes_Buzdari_Iksos_Daor:

Moim zdaniem głównym problemem tych sezonów było to, że dosyć szybko potworzyły się grupki (złożone najczęściej z najdłużej przebywających w Hotelu uczestników) które wzajemnie się broniły i prowadził do finału. W 8 sezonie nie było powrotów, co teoretycznie miało zachęcić do ostrzejszej gry, w praktyce spowodowało jednak, że nikt za bardzo nie chciał ryzykować eliminacji kogoś silniejszego, bo reszta przy pierwszej okazji mogła go wyrzucić, argumentując to właśnie tym
  • Odpowiedz
@Zaldrizes_Buzdari_Iksos_Daor: Będzie ciężko. W 7 sezonie Roch nastawiał grupę przeciwko jednej dziewczynie i zmieniał partnerki jak tylko któraś się do niego odniosła z niewystarczającym zachwytem to zaczynały się złośliwości. Ogólnie było dużo hipokryzji np przy naciskaniu na to kto ma kogo wybrać.
W 8 był jeden toksyk na sterydach i to było główne źródło lekkich dymów.
  • Odpowiedz
@Zaldrizes_Buzdari_Iksos_Daor: a i jeszcze w 8 gdyby nie toksyk to by się tam
kompletnie nic nie działo. Ludzie miałcy, pary z d--y co to wiecznie rozwijają nieistniejącą relacje. Koleś który miał być gitem okazał się kompletnym kapiszonem. Po tym całym sezonie tylko smród śledzi pozostał
  • Odpowiedz
@Zaldrizes_Buzdari_Iksos_Daor: ja bardziej bym polecił 8 od 7. W 7 praktycznie nie było żadnych relacji. Wszyscy leżeli w łóżku i się nie bawili. Początek sezonu może i był dobry, ale po kilku odcinkach mi się odechciało oglądać.W 8 natomiast pierwsze kilka odcinków było nudne, jednak potem się rozkręciło i mi się naprawdę dobrze ten sezon oglądało.
  • Odpowiedz