Wpis z mikrobloga

O to i ta wiekopomna chwila! Nadszedł ten moment, który tak wyczekiwałem :) Tuż po pracy o godzinie 16:00 dostałem telefon, że #wykopaczka jest do odbioru więc nie tracąc czasu wrzuciłem 5 bieg i szybko pojechałem po moją paczkę. Nadszedł więc też niechybnie szybko moment otwarcia tej paczki i to co ujrzałem stworzyło banana na mej twarzy ! :) Najpierw przeczytałem list od @Mateusz i po jego przestudiowaniu zacząłem przeglądać zawartość paczki. Dostałem pyszne Ciasteczka Cynamonowe (!!) z Wrocławia (narzeczona próbuje się do nich dorwać ale jako prawilny miras jej nie dam :P). Ale to co najbardziej mirki lubią czaiło się w białej tajemniczej osłonie.. a były to dwa piwa regionalne Lwówek Śląskich ! Nie ukrywam, że słyszałem już o tych piwach ale jeszcze nigdy nie miałem okazji spróbować ani jednego a tutaj nagle dwa rodzaje ! Na koniec otworzyłem ostatnią zawartość jaką był Wrocławski kubek z widocznym rynkiem wraz ze swoimi pięknymi kamienicami :)

Drogi @Mateusz chciałem Ci bardzo podziękować za #wykopaczke jest to moja pierwsza edycja w #wykopoczta i nie ukrywam, że przerosła moje oczekiwania o 1000% :)

Ps. Spodziewaj się pocztówki :>
F.....o - O to i ta wiekopomna chwila! Nadszedł ten moment, który tak wyczekiwałem :)...

źródło: comment_zPF3WRSe8OcDnvjQ11i81H3uJ9icb5Nj.jpg

Pobierz
  • 1